Skip to main content

Microsoft wijzigt op 22 oktober een aantal e-mailinstellingen. Dit kan gevolgen hebben voor je mails vanuit Plan4Flex. Thomas legt uit hoe je je e-mailinstellingen binnen Plan4Flex nakijkt.

Ga in Plan4Flex naar Onderhoud > Onderhoud > Communicatie instellingen\mail instellingen > Mail instellingen en controleer het item “Port”(of “poort”). Staat hier 25? Dan is het tijd voor actie. Microsoft stopt de ondersteuning van deze poort namelijk op 22 oktober. Heb je een ander nummer staan dan 25? Dan hoef je niets aan te passen.

Wat als ik poortnummer 25 gebruik?

Vraag je systeembeheerder of mailbeheerder om nieuwe instellingen voor de SMTP en de Poort. Deze vul je vervolgens in Plan4Flex in, zodat je mails kunt blijven versturen. Dit doe je in het menu van hierboven, via Onderhoud > Onderhoud > Communicatie instellingen\mail instellingen > Mail instellingen.

Meer informatie vind je in Topdesk onder KI 0613.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.