Skip to main content

Ik ben management / directie

Vanuit het management of de directie van een uitzendbureau ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en langetermijnplannen. Elke dag ben je bezig met wat er in jouw organisatie gebeurt en hoe je dit kunt verbeteren. Verbind operatie en administratie voor inzicht en overzicht en zorg zo voor betere besluitvorming.

Inzicht en overzicht

Om je organisatie te laten groeien heb je inzicht en overzicht nodig. Zo kun je eenvoudig bijsturen, in plaats van achteraf te moeten corrigeren. Maar hoe verder je uitzendbureau groeit, hoe lastiger dat wordt.

Een paar uitzendkrachten kun je nog in je hoofd bijhouden. Maar wanneer je groter wordt, ontstaan er eilandjes met kennis. Iedereen is druk met zijn dagelijkse taken, maar gebeurt het werk wel zo efficiënt mogelijk?

De software van Plan4Flex geeft je inzicht en overzicht in je werk-, huisvesting-, transport- en materiaalplanning. De koppelingen met je backofficesystemen zorgen voor minder handmatig werk, lagere foutmarges, tijdswinst en een enorme efficiëntieslag.

Je medewerkers besparen tijd op de frontofficetaken, waardoor ruimte ontstaat voor andere werkzaamheden.

De voordelen van Plan4Flex voor management en directie:

  • Inzicht in prestaties van je organisatie
  • Betere besluitvorming: bijsturen op basis van actuele informatie
  • Minder handmatig werk, lagere foutmarges, tijdswinst en hogere efficiëntie
  • Eenvoudig managementrapportages uitdraaien
  • Operationeel dossier per uitzendkracht waarin je alle afspraken en communicatie eenvoudig vastlegt

Sturen op actuele cijfers

Ook geeft de software je meer controle. Je ziet direct waar bij te sturen. Denk bijvoorbeeld aan werknemers die in tweetallen naar een klus rijden. Doet de planner zijn werk niet goed? Of hanteert een klant verschillende starttijden wat je dwingt om met een niet-optimale bezetting te rijden en moet je daarom de tarieven voor die klant verhogen?

Alle kennis op één plek

Kennis zit niet meer in hoofden van mensen, maar in het systeem. Dat maakt het makkelijk om samen te werken of zaken over te dragen. Van planningen tot afspraken met klanten of medewerkers en alle communicatie. Met alle informatie in één systeem sla je een brug tussen operatie en administratie.

Wil je snel weten hoe de software werkt? Dréann laat je in 2,5 minuut de basis van Plan4Flex zien in deze korte videodemo.

Hoe gebruiken anderen de Plan4Flex-software?

Bepaal je marges voordat het werk gedaan is en stuur bij waar nodig. Met de software van Plan4Flex krijg jij grip op je organisatie waardoor je efficiënter en slimmer gaat werken.
Bekijk hoe andere organisaties hun planningsvraagstukken het hoofd bieden met Plan4Flex. Lees het verhaal van Gulcan of de andere klantverhalen.

Door de overstap op Plan4Flex verviervoudigde onze omzet in vijf jaar tijd

Gulcan UykunDirecteur, Jupiter Uitzendbureau

De toekomst van uitzenden

In de toekomst van uitzenden staat je operatie vóór je administratie. In de uitvoering maak je winst, dus het is ook niet meer dan logisch dat je operationele processen de administratieve aansturen. Ben jij klaar voor de toekomst van uitzenden? Lees het whitepaper.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.