Skip to main content

Ik ben controller / administratief

De backoffice controleert de cijfers en zet ze door. Hoe helpt de planningsoftware van Plan4Flex je daarbij als je werkt als controller of administratief medewerker?

Alles onder controle

Kloppende cijfers. Dat is jouw taak. Het aantal gewerkte en te verlonen uren, verlof en de afhandeling via de juiste cao. Dag in, dag uit ben je bezig met het verzamelen, controleren, analyseren en rapporteren van data.

Komen de geplande en gewerkte uren overeen? Heeft de opdrachtgever alle uren goedgekeurd? Is een ziekmelding juist verwerkt? Een ingewikkelde opdracht waarbij veel handmatig werk komt kijken.

Dat kan efficiënter met Plan4Flex. Door de planning als basis te gebruiken voor je urenrapportage bijvoorbeeld, en deze te importeren naar je verloningspakket. Je hoeft deze alleen nog maar goed te keuren. Net als het uit te betalen bedrag, dat de cao-ontrafeling automatisch berekent. Zelfs als een medewerker ziek is geweest of recht heeft op onregelmatigheidstoeslag.

De backofficevoordelen van Plan4Flex:

  • Enorme vermindering van handmatig werk
  • Lagere foutmarge
  • Planning als basis voor urenrapportage al voordat het werk gedaan is
  • Automatische ontrafeling via de juiste cao bepaalt uit te betalen loon
  • Alle informatie voor je backoffice in een systeem

Met een kloppende planning weet je dus vooraf al wat een medewerker opbrengt en hoe hoog je marge gaat zijn. En bedenk je aanpassingen in de planning die een beter resultaat opleveren.

Door de geautomatiseerde flow van informatie minimaliseer je handmatig werk en de foutmarge door het overnemen van cijfers van de ene lijst in de andere. Alle informatie die je backoffice nodig heeft in één systeem. Waardoor je eenvoudig inzicht hebt in de (financiële) prestaties van je organisatie.

Ontdek hoe de software van Plan4Flex jouw werk eenvoudiger maakt, waardoor je tijd overhoudt om de organisatie te laten groeien. Lees er meer over op de softwarepagina.

Korte videodemo

Bekijk in 2,5 minuut hoe Plan4Flex in de basis werkt. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Successen van onze klanten

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Benieuwd hoe zij de software van Plan4Flex gebruiken om efficiënter te werken, processen te herzien en te groeien? Lees het verhaal van Sander of ontdek de verhalen van andere klanten.

Werken in een Excellijstje zoals we vroeger deden, kan nu dus echt niet meer

Sander Guijtdirecteur Financiën & Organisatie bij FHS

Tijdbesparingscheck voor uitzendbureaus

Minder handmatig werk, een lagere foutmarge en alle informatie op één plek. Je kunt als uitzendbureau een hoop tijd besparen. Weten hoeveel? Doe de check en kom er in 5 minuten achter!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.