Skip to main content

Wie zijn wij

Leuk dat je hier bent! Op deze pagina lees je alles over e-Wings ICT, het bedrijf achter de Plan4Flex-software. Maak kennis met onze collega’s en cultuur, lees over de historie van onze organisatie en wie we zijn.

Over Plan4Flex

Wij staan voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in onze collega’s, relaties met klanten en partners en de unieke software die we maken. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

De afgelopen jaren zijn we als bedrijf hard gegroeid. Die lijn willen we de komende tijd vasthouden en verder bouwen aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Wil je ons daarbij helpen? Bekijk dan de openstaande vacatures.

12,5-jarig bestaan

Op 1 april bestond Plan4Flex 12,5 jaar. Een feestje dat we vierden met klanten en collega’s!

Dakar & het bedrijfsleven

[Blog] Dakar-rally biedt bedrijfsleven stof tot nadenken

Maak kennis met ons team!

Nieuwe collega Randy

Hee hallo! Mijn naam is Randy Schilder, Externe Consultant bij Plan4Flex.
Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche door de jaren heen, dit gecombineerd met mijn expertise als IT specialist maakt een mooie combinatie om klanten van Plan4Flex verder op weg te helpen binnen de software.

In mijn vrijetijd ben ik trotse vader en muzikant, daarnaast ook organisator van de mooiste markt van Nederland genaamd “De Nachtmarkt Kolhorn”.

Nieuwe collega Gert Jan

Hi, ik ben Gert Jan, implementatieconsultant voor Plan4Flex. Al sinds 2015 ben ik actief binnen de uitzendbranche en heb ik veel bedrijven ondersteund in het op orde krijgen van de werkprocessen en het stroomlijnen van de backoffice. Zeker binnen de uitzendbranche is geen uitdaging mij te groot!

In mijn vrije tijd ben ik trotste vader van twee jonge kinderen, daarnaast ben ik actief als gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Roosendaal.

Kay

Functioneel ontwerper

Eva

Communicatie

Hai, Eva hier. Ik regel de marketing en communicatie, van website tot evenementen. Leuk dat je hier rondkijkt! Voordat ik bij e-Wings ICT aan de slag ging, had ik al een aantal jaar ervaring in de IT-wereld. Nu houd ik me bezig met alle interne en externe communicatie rondom Plan4Flex.

Een groot deel van m'n vrije tijd besteed ik aan sport, met name voetbal. Ik leer Spaans, ga graag op pad met vrienden en hou enorm van lekker eten.

Aaron

Support & IT

Ik ben consultant ICT-ondersteuning op de supportdesk. Voordat ik bij e-Wings ICT binnenkwam, werkte ik bij ATOS. Ik woon in Eindhoven en ik hou van sporten en uitgaan.

Nathan

Developer

Thomas

Support & trainer

Martine

Support & business

John

Developer/ architect

Ik ben John, Lead Developer van het Development team dat zich bezighoudt met nieuwe dingen bouwen. Met mijn achtergrond om nieuwe dingen neer te zetten ben ik aangetrokken om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Mijn hobby's volgen dezelfde richtlijnen, steeds wat nieuws en altijd uitdagend: schermen, drummen, gitaarspelen, roeien. Ontdekken is mijn drive.

Kevin

Sales accountant

Wilco

Developer

Wesley

DGA - Operationeel directeur

Hoi, ik ben Wesley en als operationeel directeur verantwoordelijk voor het begeleiden van de dagelijkse gang van zaken. Dit loopt uiteen van het efficiënter laten draaien van onze operatie en de teams. Daarbij helpt het enorm dat ik hiervoor zelf ook consultant ben geweest en diverse IT-projecten heb begeleid.

Het leuke aan het werk vind ik, dat geen dag hetzelfde is. Je leert elke dag weer wat bij. Als klanten tevreden zijn en projecten geslaagd, haal ik daar een hoop energie uit.

In min vrije tijd hou ik van mooie herinneringen maken met mijn gezin en vrienden, zoals reizen, leuke uitstapjes maken, sporten en muziek.

Egbert

DGA - Algemeen directeur

Ik ben Egbert, oprichter en algemeen directeur bij Plan4Flex. Toen ik zelf in de uitzendbranche zat, merkte ik dat er weinig software beschikbaar was om de operatie slim te laten verlopen. Daarom startte ik in 2009 met Plan4Flex. Ik spar graag met klanten over wensen en veranderingen in de markt. Zo werken we samen aan de beste softwareoplossing.

Met mijn DDW Rallyteam rijd ik graag truckrally's. Al meerdere keren deden we mee met de rally der rally's, de Dakar. Het was dan ook heel leuk om met het 12,5-jarig bestaan al onze klanten mee te nemen in deze hobby.

Dréann

DGA - Commercieel directeur

Dréann, aangenaam. Als commercieel directeur werk ik met onze marketing- en salesmensen aan het vermarkten van Plan4Flex. De vele jaren horeca-ervaring zijn hiervoor een mooie basis. Ik leerde er communicatielessen die je op school nooit zal leren.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, soms een paar kilometer, maar ook wel eens een marathon.

Stefan

Business consultant

Dashja

Administratie

Alexandra

Support & business

Hoi, ik ben Alexandra! Ik kom uit Roemenië en ben getrouwd met een Nederlandse man die ik in Oman heb leren kennen toen we voor dezelfde luchtvaartmaatschappij werkten. Sinds 2021 wonen we samen met onze dochter in Nederland. Hier ben ik vrijwel direct gestart in de uitzendbranche, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan.

Ik ben een enthousiast en leergierig persoon die positief in het leven staat. Ik werk graag met mensen en probeer ze te helpen met hun problemen. Onlangs heb ik mijn SEU diploma gehaald om mijn kennis uit te breiden en onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Verder kan ik enorm genieten van het buitenleven en het luisteren naar muziek.

Constantijn

Developer/ architect

Floris

Developer

Quinn

Developer/ scrum master

Vanja

Functioneel ontwerper

Paul

Developer/ architect

Wendy externe consultant

Wendy

Externe consultant

Hi, ik ben Wendy, externe consultant bij e-Wings ICT. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de uitzendbranche, met focus op software en techniek. Als externe consultant help ik klanten met de implementatie en optimalisatie van Plan4Flex. Samen met de klanten bepalen we welke configuratie het beste aansluit en zetten we de applicatie zo optimaal mogelijk in.

Mijn motto? “Ik ben pas blij als de klant de blij is!”

Dennis

Developer

Mijn naam is Dennis Walkewitz. Door mijn achtergrond als Game-Developer ben ik in contact gekomen met bedrijfskritische software. 10 jaar later – nu – ligt mijn focus op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software bij Plan4Flex.

Mijn hobby's zijn EDM maken, filosoferen en 01100011 01101111 01100100 01100101 01110010 01100101 01101110.

Lotte

Business consultant

Jurre

Business consultant

Hoi, mijn naam is Jurre. Als Business Consultant bij e-Wings ICT help ik onze klanten bij het implementeren en optimaliseren van Plan4Flex. Hierbij ligt de focus op het samenbrengen van de werkprocessen en wensen van de klant aan de ene kant, en de mogelijkheden die Plan4Flex te bieden heeft aan de andere kant. Samen werken we er naartoe om de voordelen van het werken met Plan4Flex te maximaliseren.

In mijn vrije tijd sport ik veel, ga ik graag wat eten of drinken in het mooie Breda en ben ik regelmatig in het Rat Verlegh stadion te vinden om de jongens van NAC aan te moedigen.

Whitney

Business consultant

Hi, mijn naam is Whitney, business consultant bij e-Wings ICT. Voordat ik bij E-Wings ICT aan de slag ging, ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitzendbranche in diverse functies. Deze uitzendervaring neem ik nu mee om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.

Renate

Klantsuccesmanager

Mijn naam is Renate Peters. Als klantsuccesmanager ben ik het vaste aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Een baan waarin ik mijn hospitality- en saleservaring mooi kan combineren. Ik vind het leuk om de klant tevreden te houden en ze goede service te verlenen en goed te luisteren om samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en besteed ik veel tijd met mijn twee kinderen.

Randy

Externe consultant

Hee hallo! Mijn naam is Randy Schilder, Externe Consultant bij Plan4Flex.
Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche door de jaren heen, dit gecombineerd met mijn expertise als IT specialist maakt een mooie combinatie om klanten van Plan4Flex verder op weg te helpen binnen de software.

In mijn vrije tijd ben ik trotse vader en muzikant, daarnaast ook organisator van de mooiste markt van Nederland genaamd “De Nachtmarkt Kolhorn”.

Gert Jan

Externe consultant

Hi, ik ben Gert Jan, implementatieconsultant voor Plan4Flex. Al sinds 2015 ben ik actief binnen de uitzendbranche en heb ik veel bedrijven ondersteund in het op orde krijgen van de werkprocessen en het stroomlijnen van de backoffice. Zeker binnen de uitzendbranche is geen uitdaging mij te groot!

In mijn vrije tijd ben ik trotste vader van twee jonge kinderen, daarnaast ben ik actief als gemeenteraadslid voor een lokale politieke partij in Roosendaal.

De historie van Plan4Flex

Oprichter Egbert Wingens is als geen ander thuis in het uitzendwezen. Jarenlang had hij een uitzendbureau voor Poolse flexwerkers. Vanuit die ervaring weet hij precies wat er nodig is om ondernemers, intermediairs én flexkrachten succesvol samen te brengen. En snapt hij het belang van een ICT-oplossing die structuur en overzicht biedt.

Met deze kennis richtte hij in 2009 e-Wings ICT, het bedrijf achter Plan4Flex op. Met als doel: een unieke omgeving voor alle partijen die betrokken zijn bij het flexwerken.

In 2018 werden Wesley Lam en Dréann van den Akker met Egbert Wingens partners in e-Wings ICT, de makers van Plan4Flex.

Gedreven door de groeiende vraag naar flexwerkers zetten zij samen de bloei van het bedrijf voort. Zowel in medewerkers als klanten blijft de organisatie groeien. Zo verdubbelde het aantal collega’s in een paar jaar tijd. Met verdere uitbreiding en professionalisering willen we deze koers in de toekomst vasthouden.

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT.

Dréann, Egbert en Wesley

Onze cultuur

Ons team bestaat uit een dertigtal jonge, enthousiaste professionals. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Luisteren goed naar onze klanten en gebruikers zodat we weten wat er bij hen speelt. Staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie.

Onze werkwijze is gestructureerd, maar ook informeel. Er is altijd wel iemand in voor een praatje over je verbouwing, de eerste schooldag van je dochter of je vakantieplannen.

We houden van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak: je doet wat je zegt, en zegt wat je doet. Zo kunnen klanten en gebruikers altijd op ons rekenen.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop bij alles wat we doen. Daar staan we voor!

Wil je werken bij e-Wings ICT? Bekijk dan welke vacatures we open hebben staan of stuur een open sollicitatie.