Skip to main content

Wie zijn wij

Leuk dat je hier bent! Op deze pagina lees je alles over e-Wings ICT, het bedrijf achter de Plan4Flex-software. Maak kennis met onze collega’s en cultuur, lees over de historie van onze organisatie en wie we zijn.

Over Plan4Flex

Wij staan voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in onze collega’s, relaties met klanten en partners en de unieke software die we maken. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

De afgelopen jaren zijn we als bedrijf hard gegroeid. Die lijn willen we de komende tijd vasthouden en verder bouwen aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Wil je ons daarbij helpen? Bekijk dan de openstaande vacatures.

12,5-jarig bestaan

Op 1 april bestond Plan4Flex 12,5 jaar. Een feestje dat we vierden met klanten en collega’s!

Dakar & het bedrijfsleven

[Blog] Dakar-rally biedt bedrijfsleven stof tot nadenken

Maak kennis met ons team!

Nieuwe collega Whitney

Hoi, mijn naam is Whitney, business consultant bij e-Wings ICT. Voordat ik bij E-Wings ICT aan de slag ging, ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitzendbranche in diverse functies. Deze uitzendervaring neem ik nu mee om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.

Kay

Functioneel ontwerper

Eva

Communicatie

Hi, ik ben Eva, medewerker marketing en communicatie. Voordat ik bij e-Wings ICT aan de slag ging, had ik al een aantal jaar ervaring in de IT-wereld. Nu houd ik me bezig met alle interne en externe communicatie rondom Plan4Flex.

Veel van m'n vrije tijd besteed ik aan sport, met name voetbal. Ik ga graag op pad met vrienden en hou van lekker eten.

Aaron

Support & IT

Ik ben consultant ICT-ondersteuning op de supportdesk. Voordat ik bij e-Wings ICT binnenkwam, werkte ik bij ATOS. Ik woon in Eindhoven en ik hou van sporten en uitgaan.

Nathan

Developer

Thomas

Support & trainer

Martine

Support & business

John

Developer/ architect

Ik ben John, Lead Developer van het Development team dat zich bezighoudt met nieuwe dingen bouwen. Met mijn achtergrond om nieuwe dingen neer te zetten ben ik aangetrokken om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Mijn hobby's volgen dezelfde richtlijnen, steeds wat nieuws en altijd uitdagend: schermen, drummen, gitaarspelen, roeien. Ontdekken is mijn drive.

Kevin

Sales accountant

Wilco

Developer

Wesley

DGA - Operationeel directeur

Egbert

DGA - Algemeen directeur

Dréann

DGA - Commercieel directeur

Stefan

Business consultant

Dashja

Administratie

Lisa

Business consultant

Ik ben Lisa, business consultant bij e-Wings ICT. Hiervoor ben ik langere tijd werkzaam geweest in de uitzendbranche en was ik verantwoordelijk voor alle planningsvraagstukken. Nu kan ik deze ervaring meenemen om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. Naast mijn werkzaamheden bij e-Wings ICT ben ik actief in de paardenbusiness, imker en sinds kort in het bezit van een mooie dochter.

Constantijn

Developer/ architect

Floris

Developer

Quinn

Developer/ scrum master

Vanja

Functioneel ontwerper

Paul

Developer/ architect

Wendy externe consultant

Wendy

Externe consultant

Hi, ik ben Wendy, externe consultant bij e-Wings ICT. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de uitzendbranche, met focus op software en techniek. Als externe consultant help ik klanten met de implementatie en optimalisatie van Plan4Flex. Samen met de klanten bepalen we welke configuratie het beste aansluit en zetten we de applicatie zo optimaal mogelijk in.

Mijn motto? “Ik ben pas blij als de klant de blij is!”

Dennis

Developer

Mijn naam is Dennis Walkewitz. Door mijn achtergrond als Game-Developer ben ik in contact gekomen met bedrijfskritische software. 10 jaar later – nu – ligt mijn focus op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software bij Plan4Flex.

Mijn hobby's zijn EDM maken, filosoferen en 01100011 01101111 01100100 01100101 01110010 01100101 01101110.

Lisanne

Business consultant

Ik ben Lisanne, business consultant. Voordat ik bij e-wings ICT kwam, heb ik bij verschillende organisaties gewerkt als teamleider customer service. Binnen deze functie heb ik ook meerdere implementaties gedaan en samengewerkt met externe partners. Deze ervaring neem ik mee naar e-wings ICT.

Als business consultant help ik klanten met de implementatie en optimalisatie van Plan4flex. Veel vrije tijd besteed ik aan reizen, koken en breng ik graag tijd door met de mensen om mij heen!

Jurre

Business consultant

Hoi, mijn naam is Jurre. Als Business Consultant bij e-Wings ICT help ik onze klanten bij het implementeren en optimaliseren van Plan4Flex. Hierbij ligt de focus op het samenbrengen van de werkprocessen en wensen van de klant aan de ene kant, en de mogelijkheden die Plan4Flex te bieden heeft aan de andere kant. Samen werken we er naartoe om de voordelen van het werken met Plan4Flex te maximaliseren.

In mijn vrije tijd sport ik veel, ga ik graag wat eten of drinken in het mooie Breda en ben ik regelmatig in het Rat Verlegh stadion te vinden om de jongens van NAC aan te moedigen.

Whitney

Business consultant

Hoi, mijn naam is Whitney, business consultant bij e-Wings ICT. Voordat ik bij E-Wings ICT aan de slag ging, ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitzendbranche in diverse functies. Deze uitzendervaring neem ik nu mee om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.

Lotte

Business consultant

Alexandra

Support & business

De historie van Plan4Flex

Oprichter Egbert Wingens is als geen ander thuis in het uitzendwezen. Jarenlang had hij een uitzendbureau voor Poolse flexwerkers. Vanuit die ervaring weet hij precies wat er nodig is om ondernemers, intermediairs én flexkrachten succesvol samen te brengen. En snapt hij het belang van een ICT-oplossing die structuur en overzicht biedt.

Met deze kennis richtte hij in 2009 e-Wings ICT, het bedrijf achter Plan4Flex op. Met als doel: een unieke omgeving voor alle partijen die betrokken zijn bij het flexwerken.

In 2018 werden Wesley Lam en Dréann van den Akker met Egbert Wingens partners in e-Wings ICT, de makers van Plan4Flex.

Gedreven door de groeiende vraag naar flexwerkers zetten zij samen de bloei van het bedrijf voort. Zowel in medewerkers als klanten blijft de organisatie groeien. Zo verdubbelde het aantal collega’s in een paar jaar tijd. Met verdere uitbreiding en professionalisering willen we deze koers in de toekomst vasthouden.

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT.

Dréann, Egbert en Wesley

Onze cultuur

Ons team bestaat uit een dertigtal jonge, enthousiaste en goed opgeleide professionals. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Luisteren goed naar onze klanten en gebruikers zodat we weten wat er bij hen speelt. Staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie.

Onze werkwijze is gestructureerd, maar ook informeel. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. We houden van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak: je doet wat je zegt, en zegt wat je doet. Zo kunnen klanten en gebruikers altijd op ons rekenen.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop bij alles wat we doen. Daar staan we voor!

Wil je werken bij e-Wings ICT? Bekijk dan welke vacatures we open hebben staan of stuur een open sollicitatie.