Skip to main content

Wie zijn wij

Leuk dat je hier bent! Op deze pagina lees je alles over e-Wings ICT, het bedrijf achter de Plan4Flex-software. Maak kennis met onze collega’s en cultuur, lees over de historie van onze organisatie en wie we zijn.

The vibe of the tribe

Als veel mensen parttime, thuis of bij klanten werken, moet je extra je best doen voor (ver)binding. Daarom bouwen we elke dag aan broederschap, collegialiteit en zakelijke liefde in onze organisatie.

In onze tribe hebben we oog voor elkaar. Zorgen we voor vertrouwen en een veilige omgeving waar jij jezelf kunt zijn. Dat valt of staat met voorbeeldgedrag, integriteit en passie. Als je iets dwarszit of je mooie momenten wil delen, staan je collega’s voor je klaar. Je teamleider, maar ook bij de directie staat de deur (letterlijk) voor je open.

De afgelopen jaren zijn we als bedrijf hard gegroeid. Die lijn willen we de komende tijd vasthouden en verder bouwen aan de beste dienstverlening voor onze klanten. Wil je ons daarbij helpen? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Even kennismaken

Ontmoet collega’s en ontdek wat er gebeurt op de afdelingen, waarom maandag Renates favoriete dag van de week is en hoe je Aaron aan het lachen maakt.

De video is interactief. Je kiest zelf welke afdelingen je bekijkt en op welke vragen je het antwoord wil weten. Klik er eens doorheen!

Ontmoet ons team

Kay

Functioneel ontwerper

Binnen Plan4Flex heb ik gewerkt op de support en consultancy-afdeling en nu werk ik alweer een aantal jaar op de functioneel ontwerp-afdeling.

Als functioneel ontwerper werk ik de klantwensen uit in een (functioneel) ontwerp waarmee onze programmeurs aan de slag kunnen. Daarnaast begeleid ik het testproces en zorg ik dat nieuwe features in een versie van Plan4Flex beschikbaar komt, zodat onze deploymentafdeling de software bij onze klanten kan plaatsen.

Ik vind het leuk om mijn vrije tijd met mijn gezin door te brengen, een potje te tennissen of een lekker witbiertje te drinken met vrienden.

Eva

Communicatie

Hai, Eva hier. Ik regel de marketing en communicatie, van website tot evenementen. Leuk dat je hier rondkijkt! Voordat ik bij e-Wings ICT aan de slag ging, had ik al een aantal jaar ervaring in de IT-wereld. Nu houd ik me bezig met alle interne en externe communicatie rondom Plan4Flex.

Een groot deel van m'n vrije tijd besteed ik aan sport, met name voetbal. Ik leer Spaans, ga graag op pad met vrienden en hou enorm van lekker eten.

Aaron

Support & IT

Ik ben consultant ICT-ondersteuning op de supportdesk. Voordat ik bij e-Wings ICT binnenkwam, werkte ik bij ATOS. Ik woon in Eindhoven en ik hou van sporten en uitgaan.

Nathan

Developer

Thomas

Support & trainer

Hallo, ik ben Thomas. In mijn functie bij Plan4Flex zijn mijn taken voornamelijk het opleiden, begeleiden en leiden van de supportafdeling en de collega’s welke hieronder vallen. Voor ik in 2014 bij Plan4Flex terecht kwam heb ik gewerkt voor een IT-Partij voor het MKB.

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en ik heb mij daardoor geen dag verveeld sinds ik hier werk.
Ik word blij van de kleine dingen in het leven. Een drankje in de zon, uitslapen in het weekend. Actief of juist niet actief zijn met mijn vriendin/ vrienden/ hond, net waar we zin in hebben.

Martine

Support & business

Freija

Support & business

Hoihoi ik ben Freija, vrouw van Lex en moeder van drie te gekke kids.

Ik heb ruim 17 jaar ervaring in de zorgbranche met name in de psychiatrie en ouderenzorg waar ik ben begonnen als verpleegkundige en vervolgens doorgegroeid ben naar planner en applicatiebeheerder. Bij e-Wings ICT versterk ik de supportafdeling en adviseer, begeleid en ondersteun ik klanten.

Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen, ben enthousiast en een doorzetter.
Als ik niet werk, wandel ik graag in de bossen met onze honden, ben ik op de tennisbaan te vinden en vind ik het heerlijk om lekker te eten en te borrelen met vrienden.

Kevin

Teamleider sales

Hi, ik ben Kevin. Ik ben Teamleider van de afdeling sales. Hiervoor werkte ik als Sales- Accountmanager bij de grootse refurbisher ter wereld.

Werken bij Plan4Flex is werken in het leukste en hechtste team die ik mij kan indenken.

Buiten werk word ik blij van tijd doorbrengen met mijn vrouw en 2 prinsesjes. Daarnaast heb ik een passie voor voetbal, vechtsport en Formule 1.

Wilco

Developer

Hoi, ik ben dus Wilco en ben sinds 2019 werkzaam als programmeur bij e-Wings. Voordat ik hier kwam werken heb ik ruim 6 jaar gewerkt als programmeur binnen de salaris administratie. Daarvoor ben ik eigenlijk altijd bezig geweest met het ontwikkelen van software om data te beheren en beheersen.

Als programmeur zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat Plan4Flex (en alle andere softwareonderdelen van ons die communiceren met Plan4Flex) zo goed mogelijk functioneren.
Het leuke van mijn werk, naast de gein die ik heb met mijn collega’s, is dan ook wanneer je nieuwe functionaliteit oplevert waarvan je weet dat de gebruikers daar heel blij van gaan worden.

Naast het werk ga ik graag een rondje wandelen met onze hond en kijk ik graag sport. Ook maak ik muziek in een blaasorkest (voor sommigen een dweilorkest) dus wie weet ben je me al ooit tegen gekomen of ga je me nog eens tegenkomen als we ergens spelen.

Wesley

DGA - Operationeel directeur

Hoi, ik ben Wesley en als operationeel directeur verantwoordelijk voor het begeleiden van de dagelijkse gang van zaken. Dit loopt uiteen van het efficiënter laten draaien van onze operatie en de teams. Daarbij helpt het enorm dat ik hiervoor zelf ook consultant ben geweest en diverse IT-projecten heb begeleid.

Het leuke aan het werk vind ik, dat geen dag hetzelfde is. Je leert elke dag weer wat bij. Als klanten tevreden zijn en projecten geslaagd, haal ik daar een hoop energie uit.

In mijn vrije tijd hou ik van mooie herinneringen maken met mijn gezin en vrienden, zoals reizen, leuke uitstapjes maken, sporten en muziek.

Egbert

DGA - Algemeen directeur

Ik ben Egbert, oprichter en algemeen directeur bij Plan4Flex. Toen ik zelf in de uitzendbranche zat, merkte ik dat er weinig software beschikbaar was om de operatie slim te laten verlopen. Daarom startte ik in 2009 met Plan4Flex. Ik spar graag met klanten over wensen en veranderingen in de markt. Zo werken we samen aan de beste softwareoplossing.

Met mijn DDW Rallyteam rijd ik graag truckrally's. Al meerdere keren deden we mee met de rally der rally's, de Dakar. Het was dan ook heel leuk om met het 12,5-jarig bestaan al onze klanten mee te nemen in deze hobby.

Dréann

DGA - Commercieel directeur

Dréann, aangenaam. Als commercieel directeur werk ik met onze marketing- en salesmensen aan het vermarkten van Plan4Flex. De vele jaren horeca-ervaring zijn hiervoor een mooie basis. Ik leerde er communicatielessen die je op school nooit zal leren.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, soms een paar kilometer, maar ook wel eens een marathon.

Stefan

Functioneel ontwerper

Hoi, ik ben Stefan, functioneel ontwerper binnen Plan4Flex. Hierbij hou ik me eigenlijk bezig met het vertalen van wensen van klanten of bijvoorbeeld nieuwe wet en regelgeving naar functionaliteiten binnen de software waarbij ik me bezig hou met het maken van het functioneel ontwerp zodat de developers dit vervolgens in de software kunnen ontwikkelen.

Hiervoor heb ik 8 jaar lang als consultant gewerkt binnen Plan4Flex, ik ben hier direct gestart na mijn studie. De kennis die ik in de 8 jaar heb opgedaan van zowel Plan4Flex, de uitzendbranche als de processen bij de klant kan ik nu goed gebruiken binnen mijn huidige functie!

Het leukste aan mijn functie vind ik de afwisseling die er is en de bijdrage die ik kan leveren aan het verbeteren van de software zodat onze klanten elke dag weer een stukje makkelijker hun dagelijkse processen kunnen ondersteunen met het gebruik van Plan4Flex. Ik word blij van het leveren van een mooie bijdrage aan de verbetering van het product Plan4Flex, tevreden klanten en het drinken van een gezellige borrel in mijn vrije tijd.

Ik woon alleen, heb geen vrouw, geen kinderen. Vermaak me het liefst met het kijken van sport(met name voetbal en formule 1). Daarnaast wandel ik elke dag en ben ik recent zelfs gestart met sporten 😉

Dashja

Administratie

Alexandra

Support & business

Hoi, ik ben Alexandra! Ik kom uit Roemenië en ben getrouwd met een Nederlandse man die ik in Oman heb leren kennen toen we voor dezelfde luchtvaartmaatschappij werkten. Sinds 2021 wonen we samen met onze dochter in Nederland. Hier ben ik vrijwel direct gestart in de uitzendbranche, waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan.

Ik ben een enthousiast en leergierig persoon die positief in het leven staat. Ik werk graag met mensen en probeer ze te helpen met hun problemen. Onlangs heb ik mijn SEU diploma gehaald om mijn kennis uit te breiden en onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Verder kan ik enorm genieten van het buitenleven en het luisteren naar muziek.

Constantijn

Teamleider development

Hoi, ik ben Constantijn. Naast het dagelijks aansturen van het developmentteam, is er ruimte om zelf mee te ontwikkelen aan onze software. Voordat ik bij e-Wings kwam werken, werkte ik bij verschillende bedrijven aan slimme softwaretoepassingen, bijvoorbeeld voor zelfscans in de supermarkt.

Ons softwarepakket bevat zoveel mogelijkheden dat er altijd voldoende afwisseling en uitdaging is voor een developer. Dat iedereen open en met respect met elkaar omgaat, ook als er meningsverschillen zijn maakt deze werkplek leuk. Ik word blij van als team met elkaar uitdagingen aangaan en overwinnen.

In mijn vrije tijd doe ik samen met mijn zoon aan boogschieten. Daarnaast probeer ik probeer fit te blijven door hardlopen, fietsen en krachttraining.

Floris

Developer

Hallo, ik ben Floris, programmeur bij e-Wings. Samen met de andere leden van het ontwikkelteam werk ik aan het onderhouden en verbeteren van Plan4Flex. Nieuwe ontwikkelingen in de software en in de uitzendbranche zorgen ervoor dat het werk altijd leuk en interessant blijft.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met films en videogames, maar ook met fotografie en wandelen.

Quinn

Developer/ scrum master

Hoi, Ik ben Quinn. Ik ben programmeur/applicatie ontwikkelaar en scrum master, dit houdt in dat ik voor het gros van mijn werk nieuwe features ontwikkel en bugs verhelp.

Als scrum master ben ik verantwoordelijk voor het werkproces waar wij op de developersafdeling mee werken. Dit houdt in dat ik van planning tot oplevering mee in de gaten houd en communiceer met alle betrokken partijen of er vooruitgang of stagnatie is op de geplande werkzaamheden.

Ik was voorheen programmeur/applicatie ontwikkelaar in de detachering. Ondanks dat dit in grote lijnen hetzelfde werk was, vond ik dit te onpersoonlijk. Het leukste aan mijn werk vind ik de mensen, het familiegevoel bij e-Wings ICT.

Ik word buiten werk blij van het trainen en africhten van politiehonden voor zowel het bijt- en pakwerk maar ook het opsporen van slachtoffers en/of voorwerpen. Door de passie voor het werken met honden zijn ik en mijn vriendin een bedrijfje begonnen om mensen te helpen die of problemen of vragen hebben met hun hond.

Mijn vrije tijd gaat vooral naar de zorg voor familie en ongeveer 3-4 dagen in de week ben ik met mijn hond op het veld te vinden. Voor mijn sport ga ik niet naar de sportschool maar doe ik een jute pak aan en ren ik weg van de politiehonden die mij vervolgens staande moeten houden.

Vanja

Teamleider functioneel ontwerp

Ik ben Vanja Elferink en ben sinds 2019 aan het werk binnen Plan4Flex. In mijn huidige rol ben ik teamleider van zowel het Functioneel ontwerp team als van het testteam.

Ik vind het leuk om beide teams te motiveren om zo goed mogelijk werk af te leveren. Ik vervul nog steeds mijn rol als functioneel ontwerper en daarbij is de uitdaging, om klanten de juiste functionaliteit te leveren die ze nodig hebben, te leveren de leukste.

Voor ik bij Plan4Flex aan het werk ging, heb ik verschillende rollen gehad, zoals release manager, teamlead test support en business analist.

Ik woon samen met mijn partner en onze hond. Ik ga graag op wandelvakantie, houd van motorrijden en spaar meer hobby's dan waar ik tijd voor heb.

Paul

Developer/ architect

Farhad

Tester

Hallo, mijn naam is Farhad en ik ben een enthousiaste 34-jarige man. Ik ben gepassioneerd over verschillende aspecten van het leven en ik geniet vooral van activiteiten zoals gamen, koken, autorijden en wandelen. Er gaat niets boven het verkennen van de prachtige natuur tijdens boswandelingen, wat mij rust en inspiratie geeft.

Naast mijn interesse in vrijetijdsactiviteiten, ben ik gefascineerd door technologie en softwareontwikkeling. Ik heb een diepe waardering voor de mogelijkheden die kunstmatige intelligentie biedt en ben altijd op zoek naar manieren om mijn kennis op dit gebied uit te breiden. Ik heb ook een passie voor softwaretesting, omdat ik geloof dat het een cruciale rol speelt bij het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van softwaretoepassingen.

Mijn professionele reis heeft me uiteindelijk bij e-Wings ICT gebracht. Wat me aantrok tot dit bedrijf was de onmiddellijke connectie die ik voelde, iets wat ik niet eerder had ervaren bij vorige werkgevers. Bij e-Wings ICT word ik niet behandeld als zomaar een nummer of simpelweg als personeel om te testen. Ik voel me echt betrokken bij de verhalen van het bedrijf en de persoonlijke ervaringen van mijn collega's. Dit gevoel van betrokkenheid en warmte geeft me het gevoel dat ik thuis ben.

Bovendien is de wereld van softwareontwikkeling zo enorm en modulair dat ik elke dag enthousiast ben om meer te leren. Bij e-Wings ICT krijg ik de kans om mijn kennis en vaardigheden voortdurend te verbreden en te verdiepen. Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van een team dat niet alleen mijn professionele groei ondersteunt, maar ook een omgeving creëert waarin ik me gewaardeerd en gesteund voel.

Kortom, mijn naam is Farhad en ik ben een gedreven persoon met een liefde voor gamen, koken, autorijden, wandelen, natuur, softwareontwikkeling, technologie, AI en softwaretesting. Bij e-Wings ICT heb ik niet alleen een baan gevonden, maar ook een plek waar ik me thuis voel en waar ik mijn passies kan omzetten in concrete resultaten.

Sebastiaan

Business consultant

Hallo, ik ben Sebastiaan. Wonend in Schijndel met mijn vrouw Simone en onze 2 dochters en een eigenwijze Labradoodle.

Als Business Consultant bij Plan4Flex is mijn doel onze klanten de juiste begeleiding en advies te geven om zo goed en prettig mogelijk met ons systeem te werken.
Met inmiddels 15 jaar ervaring in de uitzendbranche komen er nog altijd weer nieuwe vragen en processen voor de dag, hier laat ik me graag door uitdagen op zoek naar een juiste oplossing. Geen uitzendbureau en/of opdrachtgever loopt volgens hetzelfde pad, dit houdt het leuk en uitdagend om er gezamenlijk een succes van te maken.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard en klus graag in en rondom het huis. In de zomer ben ik het meest in mijn element en te vinden in de tuin of op vakantie op de camping.

Whitney

Business consultant

Hi, mijn naam is Whitney, business consultant bij e-Wings ICT. Voordat ik bij E-Wings ICT aan de slag ging, ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de uitzendbranche in diverse functies. Deze uitzendervaring neem ik nu mee om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.

Kyra

Business consultant

Ha,
Kyra, geboren en getogen in Den Bosch, getrouwd met Bram en moeder van een dochter (2020).
Vanaf september 2023 maak ik deel uit van het team van Plan4Flex als Business Consultant.

Ruime ervaring in verschillende branches waaronder de bouw en overheid en ook heel wat jaren ervaring in de IT-sector.
De kennis in het optimaliseren van processen en het samenwerken met verschillende expertises zet ik graag in om nieuwe en bestaande klanten slimmer te laten werken.

Mijn streven is om een basis op te bouwen en vanuit daar te verbeteren om effectiever en efficiënter te werken.
Vooral het samen met collega’s en klanten bereiken van dit doel geven mij plezier en voldoening.

Creatief bezig zijn geeft mij veel rust en daarnaast ben ik een echte Bourgondiër.

Mike

Support & business

Hey, ik ben Mike! Ik werk bij Plan4Flex als Support Medewerker.

Ik zit nog lekker aan het begin van mijn loopbaan. Ik verwacht hier veel te kunnen ontwikkelen en groeien!
In mijn vrije tijd ben ik met twee dingen erg druk bezig, programmeren en sporten. Compleet tegenovergesteld van elkaar!
Qua sporten doe ik drie keer per week aan krachttraining, en in de overige tijd volg ik momenteel de opleiding programmeren in Python bij LOI.
Het lijkt mij top om later hobbymatig, of allicht als beroep zelfs, developer te worden.
Verder in mijn overige tijd ben ik vaak met mijn vriendin samen lekker aan het gamen.

Renate

Klantsuccesmanager

Mijn naam is Renate Peters. Als klantsuccesmanager ben ik het vaste aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Een baan waarin ik mijn hospitality- en saleservaring mooi kan combineren. Ik vind het leuk om de klant tevreden te houden en ze goede service te verlenen en goed te luisteren om samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en besteed ik veel tijd met mijn twee kinderen.

Randy

Business consultant

Hee hallo! Mijn naam is Randy Schilder, Consultant bij Plan4Flex.
Ik heb veel ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche door de jaren heen, dit gecombineerd met mijn expertise als IT specialist maakt een mooie combinatie om klanten van Plan4Flex verder op weg te helpen binnen de software.

In mijn vrije tijd ben ik trotse vader en muzikant, daarnaast ook organisator van de mooiste markt van Nederland genaamd “De Nachtmarkt Kolhorn”.

Wendy

Teamleider consultancy

Hi, ik ben Wendy, Teamleider Consultants bij e-Wings ICT.

Sinds 2007 ben ik actief binnen de uitzendbranche, met focus op software en techniek. Als Teamleider Consultants binnen e-Wings werk ik als "meewerkend voorman" aan klantimplementaties en optimalisaties van Plan4Flex. Samen met de klant bepalen we welke inrichting het beste aansluit bij hun processen en zetten we de applicatie zo optimaal mogelijk in.

Mijn motto? “Ik ben pas blij als de klant blij is!”

Jeanine

Communicatie

Hi, Jeanine! Aangenaam. Wat ik doe bij Plan4Flex? Van alles. Ik werk veel samen met Eva voor de communicatie maar heb ondertussen al verschillende dingen mogen doen bij Plan4Flex zoals bijvoorbeeld het maken van instructievideo's . Ik werk als Personal Assistant en/of projectmanager bij verschillende organisaties waaronder dus dit fantastische team.

Ik woon samen met Ali en onze dochter Nena in Uden. Vrije tijd? Gek woord met een 2 jarige peuter maar ik hou van koffie drinken en taart eten met vriendinnen. Af en toe dansen in de kroeg en probeer twee keer per week in de sportschool te staan.

Bas

Operations manager

Hallo, ik ben Bas. Ik heb 17 jaar gewerkt bij een grote elektronicafabrikant.
Begonnen op het callcenter en door mogen groeien naar head of service waarin ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse service operatie. Nu werk ik bij Plan4Flex als Operations manager.

Natuurlijk heb ik ook nog hobby’s waar ik me in mijn vrije tijd mee bezig houd. De zaterdagen vind je me in de gym waar ik Powerlift maar ben ook regelmatig op de fiets te vinden (Race en MTB).
Naast de sportieve activiteiten ben ik graag met mijn gezinnetje en kan ik genieten van de natuur waar wij middenin mogen wonen.

Joost

Support & business

Hi, mijn naam is Joost. Ik werk bij Plan4Flex op de supportafdeling en vind het leuk om in contact te staan met klanten en hen te helpen met verschillende vraagstukken.

Ik woon inmiddels zo’n anderhalf jaar in Schijndel samen met mijn vriendin Shelly en onze puppy Paco. Ik ga daarom ook graag in mijn vrije tijd met de hond wandelen. In de avonduren zie je me in de sportschool en in het weekend met een biertje in mijn hand.

Dena

Business consultant

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Dena, en samen met mijn lieve dochter woon ik in Uden. In mijn vrije tijd geniet ik het liefst van buitenactiviteiten met mijn dochter.

Na mijn studie heb ik diverse werkervaringen opgedaan. Ik heb vijf jaar in de zorg gewerkt als begeleider van complexe doelgroepen. Vervolgens ben ik twee jaar werkzaam geweest als accountconsultant in de uitzendbranche, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Deze ervaring heeft mijn interesse gewekt voor de behoeften van uitzendbureaus.

Ik ben nu trots om deel uit te maken van het geweldige team bij E-Wings-ICT. Binnen dit bedrijf zal ik ons product Plan4Flex implementeren bij klanten. Mijn doel is om Plan4Flex op maat in te richten naar de wensen van de klant, zodat het gemakkelijk te gebruiken is. Ik geloof sterk in een goede samenwerking als essentieel onderdeel van succes. Ik kijk uit naar onze toekomstige samenwerking.

Nikki

Business consultant

Hi, ik ben Nikki. Samen met mijn vriend Vince en onze 2 katten wonen wij in Drunen. Mijn vrije tijd besteed ik graag met familie en vrienden en ik hou enorm van lekker eten en drinken.

Tegenwoordig werk ik als Business Consultant bij Plan4Flex. Ik ben vanaf mijn 18e 5 jaar werkzaam geweest in de bouw, waar ik me voornamelijk bezighield met het schuren en spuiten van ramen en deuren. Vervolgens ben ik gestart aan de opleiding HRM en ben ik aan het werk gegaan als Consultant in de uitzendbranche.

Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het leuke team bij e-Wings ICT. In mijn rol als Business Consultant is het mijn doel om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden en te voorzien van het juiste advies zodat zij zo goed en prettig mogelijk met ons systeem kunnen werken.

Visie op ondernemen: de operatie voor je administratie

Meer weten over deze visie? Lees het whitepaper “Toekomstgericht uitzenden: zet je operatie voor de administratie“.

De historie van Plan4Flex

Oprichter Egbert Wingens is als geen ander thuis in het uitzendwezen. Jarenlang had hij een uitzendbureau voor Poolse flexwerkers. Vanuit die ervaring weet hij precies wat er nodig is om ondernemers, intermediairs én flexkrachten succesvol samen te brengen. En snapt hij het belang van een ICT-oplossing die structuur en overzicht biedt.

Met deze kennis richtte hij in 2009 e-Wings ICT, het bedrijf achter Plan4Flex op. Met als doel: een unieke omgeving voor alle partijen die betrokken zijn bij het flexwerken.

In 2018 werden Wesley Lam en Dréann van den Akker met Egbert Wingens partners in e-Wings ICT, de makers van Plan4Flex.

Gedreven door de groeiende vraag naar flexwerkers zetten zij samen de bloei van het bedrijf voort. Zowel in medewerkers als klanten blijft de organisatie groeien. Zo verdubbelde het aantal collega’s in een paar jaar tijd. Met verdere uitbreiding en professionalisering willen we deze koers in de toekomst vasthouden.

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT.

Dréann, Egbert en Wesley

Onze cultuur

Ons team bestaat uit zo’n 30 jonge, enthousiaste professionals. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. Luisteren goed naar onze klanten en gebruikers zodat we weten wat er bij hen speelt. Staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie.

Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. Er is altijd wel iemand in voor een praatje over je verbouwing, de eerste schooldag van je dochter of je vakantieplannen.

We houden van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak: je doet wat je zegt, en zegt wat je doet. Zo kunnen klanten en gebruikers altijd op ons rekenen. De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop bij alles wat we doen.

Wil je werken bij e-Wings ICT? Bekijk dan welke vacatures we open hebben staan of stuur een open sollicitatie.

12,5 jaar Plan4Flex

Op 1 april 2022 bestond Plan4Flex 12,5 jaar. Een feestje dat we vierden met klanten en collega’s!

Dakar & het bedrijfsleven

[Blog] Dakar-rally biedt bedrijfsleven stof tot nadenken