Wij staan voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening

Flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch.

Over Plan4Flex

Plan4Flex is meer dan planningsoftware alleen: het is een platform dat mensen verbindt. In de huidige arbeidsmarkt lijkt alles om efficiency en geld te draaien. Maar uiteindelijk gaat het toch om mensen. Iedereen heeft persoonlijke aandacht nodig. Plan4Flex helpt je hierin.

Het team van e-Wings ICT, het bedrijf achter de Plan4Flex-software, staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving. Met onze operationele software richten we ons niet op de facturatie en de verloning, maar juist op de operationele processen die daaraan voorafgaan, van inschrijving tot loonstrook zoals planning van werk, transport en huisvesting, urenregistratie en werving en selectie.

Het aantal flexwerkers in Nederland blijft groeien. Daardoor is er steeds meer behoefte aan inzicht en overzicht op dit vlak. Daar spelen we graag op in, en met succes! We zijn marktleider als gaat om het plannen van arbeidsmigranten. De afgelopen jaren zijn we als bedrijf hard gegroeid. Die lijn willen we de komende tijd vasthouden en verder bouwen aan de beste dienstverlening voor onze klanten.

Maak kennis met ons team!

In de nieuwsbrief van november: John

“Ik ben John, Lead Developer van het Development team dat zich bezighoudt met nieuwe dingen bouwen. Met mijn achtergrond om nieuwe dingen neer te zetten ben ik aangetrokken om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Mijn hobby's volgen dezelfde richtlijnen, steeds wat nieuws en altijd uitdagend: schermen, drummen, gitaarspelen, roeien. Ontdekken is mijn drive.”

JohnDeveloper/ architect

Kay

Functioneel ontwerper

Eva

Communicatie

Hi, ik ben Eva, medewerker marketing en communicatie. Voordat ik bij e-Wings ICT aan de slag ging, had ik al een aantal jaar ervaring in de IT-wereld. Nu houd ik me bezig met alle interne en externe communicatie rondom Plan4Flex. Wat betreft hobby’s: ik ben gek op voetbal en sport in het algemeen.

Bas

Business consultant

Bernadet

Business consultant

Thomas

Support & trainer

Martine

Support & business

Maurits

Business consultant

Kevin

Sales accountant

Wilco

Developer

Wesley

DGA - Operationeel directeur

Egbert

DGA - Algemeen directeur

Dréann

DGA - Commercieel directeur

Stefan

Business consultant

Dashja

Administratie

Hidde

Developer

Constantijn

Developer/ architect

Floris

Developer

Quinn

Developer/ scrum master

Vanja

Functioneel ontwerper

Paul

Developer/ architect

Aaron

Support & IT

Ik ben consultant ICT-ondersteuning op de supportdesk. Voordat ik bij e-Wings ICT binnenkwam, werkte ik bij ATOS. Ik woon in Eindhoven en ik hou van sporten en uitgaan.

Lisa

Business consultant

Ik ben Lisa, business consultant bij e-Wings ICT. Hiervoor ben ik langere tijd werkzaam geweest in de uitzendbranche en was ik verantwoordelijk voor alle planningsvraagstukken. Nu kan ik deze ervaring meenemen om Plan4Flex te gaan implementeren bij onze klanten. Naast mijn werkzaamheden bij e-Wings ICT ben ik actief in de paardenbusiness, imker en sinds kort in het bezit van een mooie dochter.
Foto John

John

Developer/ architect

Ik ben John, Lead Developer van het Development team dat zich bezighoudt met nieuwe dingen bouwen. Met mijn achtergrond om nieuwe dingen neer te zetten ben ik aangetrokken om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Mijn hobby's volgen dezelfde richtlijnen, steeds wat nieuws en altijd uitdagend: schermen, drummen, gitaarspelen, roeien. Ontdekken is mijn drive.

Wendy

Externe consultant

Meer dan planningssoftware alleen

De historie van Plan4Flex

Oprichter Egbert Wingens is als geen ander thuis in het uitzendwezen. Jarenlang had hij een uitzendbureau voor Poolse flexwerkers. Vanuit zijn ervaring weet hij wat er nodig is om ondernemers, intermediairs én flexkrachten succesvol samen te brengen en snapt hij het belang van een ICT-oplossing die structuur en overzicht biedt. Met deze kennis richtte hij in 2009 Plan4Flex op, een unieke omgeving voor alle partijen die betrokken zijn bij het flexwerken. In 2018 werden Wesley Lam en Dréann van den Akker met Egbert Wingens partners in e-Wings ICT, de makers van Plan4Flex.

Gedreven door de groeiende vraag naar flexwerkers zetten zij samen de bloei van het bedrijf voort. Zowel in medewerkers als klanten kende Plan4Flex een flinke groei, met onder andere een verdubbeling van het aantal collega’s in een paar jaar tijd. Met verdere uitbreiding en professionalisering willen we deze koers in de toekomst vasthouden.

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT.

Wij blijven ontwikkelen

Onze cultuur

Ons team bestaat uit een twintigtal jonge, enthousiaste en goed opgeleide professionals. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. We luisteren goed naar onze klanten en gebruikers zodat we weten wat er bij hen speelt. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd, maar ook informeel. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. We houden van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak. Klanten en gebruikers kunnen op ons rekenen.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop bij alles wat we doen. Daar staan we voor!

Wil je werken bij e-Wings ICT? Bekijk dan welke vacatures we open hebben staan of stuur een open sollicitatie.