Plan4Flex app

Planning, urenbriefjes, declaraties, digitaal ondertekenen en berichten versturen met leesbevestiging.

Onze mobiele app is het ideale middel om snel, gemakkelijk en voordelig met je uitzendkracht te communiceren.

Bijna 85.000 uitzendkrachten maken dagelijks gebruik van de Plan4Flex app. In deze gebruiksvriendelijke app staat alle informatie en documentatie die zij nodig hebben voor hun werk. Ook kunnen zij eenvoudig formulieren digitaal ondertekenen in de app of declaraties opgeven. En dit alles in hun eigen taal. De Plan4Flex-app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools en nagenoeg alle andere Oost-Europese talen.

Functionaliteiten van de app:

  • Planning van werkzaamheden bekijken
  • Beschikbaarheid en afwezigheid, zoals vakantiedagen of ziektemelding
  • Digitaal dossier met alle documenten, van contracten tot loonstroken
  • Adres van werkplek, rijroute en aanrijtijd dankzij koppeling met Google Maps en Bing
  • Declareren van bijvoorbeeld tankbonnen
  • Digitaal ondertekenen van formulieren via de app
  • Chatfunctie voor contact tussen uitzender en werknemer
  • Beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars, Litouws, Lets, Bulgaars, Oekraïens, Slowaaks en Spaans

De Plan4Flex App maakt het werk van je uitzendkrachten een stuk makkelijker. Alle informatie die ze nodig hebben, dragen ze nu mee in hun broekzak. Bij vragen sturen ze je eenvoudig een berichtje via de app. En als ze documenten moeten ondertekenen, hoeven ze daarvoor niet meer naar kantoor te komen. Ze zetten eenvoudig een digitale handtekening via de beveiligde omgeving. Via de Plan4Flex app zijn al meer dan een miljoen(!) digitale handtekeningen gezet.

Nooit meer gedoe met verschillende systemen, zoeken naar informatie of lang zoeken naar documenten. Bespaar een hoop papierwerk en reistijd en geef je werknemer alle informatie binnen handbereik met de Plan4Flex App.

Ga terug

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.