Skip to main content

Plan4Flex App

Planning, urenbriefjes, declaraties, digitaal ondertekenen en berichten versturen met leesbevestiging, maar ook huisvesting en vervoer controleren. Zowel uitzendkracht als uitzender profiteren van de Plan4Flex App.

Elke dag gebruiken meer dan 90.000 uitzendkrachten de Plan4Flex App. Hier vinden zij alle informatie en documenten die zij nodig hebben voor hun werk. Uitzendkrachten zien hoe laat ze morgen opgehaald worden of vakantie aanvragen. Contracten en loonstroken inzien. Formulieren digitaal ondertekenen of declaraties opgeven. En dit alles in zijn eigen taal. De Plan4Flex App is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars, Litouws, Lets, Bulgaars, Oekraïens, Slowaaks, Spaans, Russisch, Portugees, Tsjechisch en Turks.

100.000+

downloads

1.000.000+

digitale handtekeningen gezet

Plan4Flex App functies voor uitzendkrachten:

 • Planning van werkzaamheden bekijken
 • Beschikbaarheid en afwezigheid doorgeven, zoals vakantiedagen of ziektemelding
 • Digitaal dossier met alle documenten, van contracten tot loonstroken
 • Adres van werkplek, rijroute en aanrijtijd dankzij koppeling met Google Maps en Bing
 • Declareren van bijvoorbeeld tankbonnen
 • Digitaal ondertekenen van formulieren via de app
 • Chatfunctie voor contact tussen uitzender en werknemer met geïntegreerde vertaling in de eigen voorkeurstaal
 • Beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars, Litouws, Lets, Bulgaars, Oekraïens, Slowaaks, Spaans, Russisch, Portugees, Tsjechisch en Turks

De app maakt je communicatie met uitzendkrachten een stuk makkelijker. Tegelijk dragen je flexwerkers alle informatie die ze nodig hebben mee in hun broekzak. Bij vragen sturen ze je eenvoudig een berichtje via de app. En als ze documenten moeten ondertekenen, hoeven ze daarvoor niet meer naar kantoor te komen. Ze zetten eenvoudig een digitale handtekening en verzenden die in de beveiligde omgeving. Via de Plan4Flex App zijn al meer dan een miljoen(!) digitale handtekeningen gezet.

Nooit meer gedoe met verschillende systemen, of lang zoeken naar informatie en documenten. Bespaar een hoop papierwerk en reistijd en geef je werknemer alle informatie binnen handbereik met de Plan4Flex App.

Bekijk in 2,5 minuut hoe Plan4Flex en de app werken.

Functionaliteiten voor uitzenders

Naast communicatie met je uitzendkrachten, bevat de Plan4Flex App nog meer handige functionaliteiten voor uitzenders. Met de app voer je eenvoudig controles aan huisvesting of auto’s uit. Je stelt een standaard checklist op, bijvoorbeeld op basis van de normering flexwonen van de SNF, en vinkt de eisen af in het formulier in de app.

 • Checklist met eisen afwerken
 • Meterstand (huisvesting) en kilometerstand (auto’s) bijhouden
 • Inzicht in bewoners van de locatie
 • Dossieropbouw van schadegevallen aan een auto, inclusief locatie en foto’s
 • Mogelijkheid om foto’s toe te voegen
 • Informatie gekoppeld aan digitaal dossier van de woning of de auto

Door de app te gebruiken voor controles van huisvesting en je wagenpark, houd je informatie eenvoudig up-to-date en staat alles op één plek bij elkaar.

Dashboard en planning in de app

Bekijk hieronder hoe het menu en de planningmodule van de app eruit zien. In de app gebruiken we jouw eigen logo en huisstijlkleuren, zodat de app herkenbaar is voor je medewerkers. De menupagina geeft een handig overzicht van alle functionaliteiten. Een appgebruiker kan dit menu zelf aanpassen door de blokken te verslepen of te verplaatsen. In het onderdeel planning ziet een medewerker direct voor welke werkgever hij die dag werkt, om hoe laat en wat het adres is. Daarnaast kan hij hier zelf een werkbrief aanmaken. Al deze informatie is beschikbaar in de bovengenoemde talen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en zelf zien hoe de app communicatie met je uitzendkrachten makkelijker maakt? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Tijdbesparingscheck voor uitzendbureaus

Weten hoe veel tijd jij kunt besparen met automatisering? Doe de tijdbesparingscheck!

Communicatie met uitzendkrachten

Uitzendbureau Stipt gebruikt de Plan4Flex App om eenvoudig met uitzendkrachten te communiceren. Lees het klantverhaal hier:

Efficiënter werken helpt Stipt groeien

Met Plan4Flex is communiceren over werktijden, werkplek en vervoer heel makkelijk.

Screenshots van de Plan4Flex App

Plan4Flex App downloaden

Download de Plan4Flex App voor iOS of Android:

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelafspraak.