Plan4Flex App

Planning, urenbriefjes, declaraties, digitaal ondertekenen en berichten versturen met leesbevestiging in de Plan4Flex App.

Onze mobiele app is het ideale middel om snel, gemakkelijk en duidelijk met je uitzendkracht te communiceren.

Meer dan 85.000 uitzendkrachten maken dagelijks gebruik van de Plan4Flex App. In deze gebruiksvriendelijke app staat alle informatie en documentatie die zij nodig hebben voor hun werk. Ze kunnen bijvoorbeeld zien hoe laat ze morgen opgehaald worden en vakantie aanvragen. Ook kunnen ze contracten en loonstroken inzien. Verder kan een uitzendkracht in de app eenvoudig formulieren digitaal ondertekenen of declaraties opgeven. En dit alles in zijn eigen taal. De Plan4Flex App is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Pools en nagenoeg alle andere Oost-Europese talen.

100.000+

downloads

1.000.000+

digitale handtekeningen gezet

Functionaliteiten van de Plan4Flex App:

  • Planning van werkzaamheden bekijken
  • Beschikbaarheid en afwezigheid, zoals vakantiedagen of ziektemelding
  • Digitaal dossier met alle documenten, van contracten tot loonstroken
  • Adres van werkplek, rijroute en aanrijtijd dankzij koppeling met Google Maps en Bing
  • Declareren van bijvoorbeeld tankbonnen
  • Digitaal ondertekenen van formulieren via de app
  • Chatfunctie voor contact tussen uitzender en werknemer
  • Beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits, Pools, Roemeens, Hongaars, Litouws, Lets, Bulgaars, Oekraïens, Slowaaks en Spaans

De app maakt je communicatie met uitzendkrachten een stuk makkelijker. Tegelijk dragen je flexwerkers alle informatie die ze nodig hebben mee in hun broekzak. Bij vragen sturen ze je eenvoudig een berichtje via de app. En als ze documenten moeten ondertekenen, hoeven ze daarvoor niet meer naar kantoor te komen. Ze zetten eenvoudig een digitale handtekening en verzenden die in de beveiligde omgeving. Via de Plan4Flex App zijn al meer dan een miljoen(!) digitale handtekeningen gezet.

Nooit meer gedoe met verschillende systemen, zoeken naar informatie of lang zoeken naar documenten. Bespaar een hoop papierwerk en reistijd en geef je werknemer alle informatie binnen handbereik met de Plan4Flex App.

Dashboard en planning in de app

Bekijk hieronder hoe het menu en de planningmodule van de app eruit zien. In de app worden je eigen logo en huisstijlkleuren doorgevoerd, zodat de app herkenbaar is voor je medewerkers. De menupagina geeft een handig overzicht van alle functionaliteiten. Een appgebruiker kan dit menu zelf aanpassen door de blokken te verslepen of te verplaatsen.  In het onderdeel planning ziet een medewerker direct voor welke werkgever hij die dag werkt, om hoe laat en wat het adres is. Daarnaast kan hij hier zelf een werkbrief aanmaken. Al deze informatie is beschikbaar in de bovengenoemde talen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en zelf zien hoe de app communicatie met je uitzendkrachten makkelijker maakt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Communicatie met uitzendkrachten

Uitzendbureau Stipt gebruikt de Plan4Flex App om eenvoudig met uitzendkrachten te communiceren. Lees het klantverhaal hier:

Efficiënter werken helpt Stipt groeien

Met Plan4Flex is communiceren over werktijden, werkplek en vervoer heel makkelijk.

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.