Skip to main content

Data voor uitzendbureaus

Je vindt het belangrijk om te sturen op cijfers. Dus maak je rapporten waarin je de kpi’s van je uitzendbureau samenvat. Elke week typ je cijfers over uit verschillende systemen. Met een beetje geluk maak je geen enkele tikfout en zijn die cijfers zelfs nog actueel als je rapport af is. Een tijdrovend klusje, maar… meten is nu eenmaal weten. Toch?

Dat kan makkelijker. Wat als de gegevens die toch al in je systemen staan, elke dag automatisch beschikbaar zijn in één visueel overzicht?

In kaarten, grafieken en tabellen. Waarin dankzij opvallende kleuren meteen opvalt welke waarden afwijken van normaal. Een datadashboard dat laat zien wat vandaag je aandacht verdient en jou betere beslissingen laat nemen. Dat bespaart een hoop tijd, handmatig werk en verkleint de kans op fouten.

Slimmer werken op basis van data

Slimmer werken

Marges worden kleiner, dus moet je slimmer werken. Zet informatie uit je systemen om in kennis, combineer gegevens en neem betere beslissingen.

Inzicht in je organisatie

Met één druk op de knop weet je hoe je organisatie ervoor staat. Visuele overzichten van de bezetting van huizen en auto’s, het ziekteverzuim of het aantal gemaakte uren geven jou grip op je processen.

Toekomst van de uitzendbranche

ING* verwacht dat data binnen een aantal jaar “één van de belangrijkste assets van een uitzendbureau” wordt. De vraag is niet óf, maar wanneer je start met datagedreven werken.

Weten wat data voor jouw organisatie kan doen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lobortis, nunc quis pharetra volutpat, nulla tellus commodo quam, non rutrum purus leo laoreet risus. Praesent id ipsum in nibh interdum eleifend quis et tellus. Suspendisse eu facilisis eros. Cras egestas convallis sem, a rutrum nisl.

Integer lobortis, nunc quis pharetra volutpat, nulla tellus commodo quam, non rutrum purus leo laoreet risus.

Plan je gratis adviesgesprek!

Blogs voor uitzendbureaus

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.

Wat onze klanten vinden

Ons accountantskantoor heeft een eigen dashboard, gebaseerd op hun eigen checklist, waar ze dagdagelijks de meest recente cijfers kunnen vinden. Op onze verloningsafdeling werkten voorheen vijf mensen. Nu kunnen ze het werk met drie mensen af.

NL JobsInzichten op basis van data geven NL Jobs vleugels

Het gaat te ver om te zeggen dat we de groei alleen aan Plan4Flex hebben te danken, maar zij kwamen wel op het juiste moment binnen om onze werkwijze te automatiseren. We wilden flink groeien en dat kon niet op de oude manier.

Jupiter UitzendbureauJupiter Uitzendbureau groeit enorm na overstap op Plan4Flex

Toen we vanuit Goodmorning in 2017 op zoek waren naar een planningspakket dat bij ons paste, voelden we al snel een klik met Plan4Flex. Ze maken dingen graag simpeler, in plaats van lastiger, zoals je soms in de IT-wereld ziet.

LPCGoodmorning op weg naar de toekomst van uitzenden.

Samenwerking met BI-partner LinkThings

“Uitzenders zijn dankzij de koppeling in staat meer te doen met de data die ze dagelijks vastleggen in Plan4Flex. Ze hebben meer inzicht in de planning, verzuim en waardoor dit komt. Met die cijfers kunnen ze het gesprek aangaan en verbeteringen doorvoeren.”

Bekijk hoe de combinatie van Plan4Flex en LinkThings jouw organisatie vooruithelpt:

ONZE PARTNERS

Logo’s als op integratiepagina