Skip to main content

Urenregistratie

De software voor urenregistratie zorgt voor een snelle en foutloze verwerking van de gewerkte uren.

Werk gedaan, uren verzamelen

Na het werk volgt de urenregistratie. Bij veel uitzendbureaus is dit een frustrerend klusje. We zien vaak dat uitzendkrachten gewerkte uren aanleveren via de mail, WhatsApp of zelfs op papier. Soms staan ze in de planning, die gemaakt is in Excel. Waar de uren ook opgeslagen staan, je moet ze opzoeken en verzamelen. En handmatig overtypen in het verloningssysteem. Dat is enorm tijdrovend én heel erg foutgevoelig! Je tikt al snel een cijfer verkeerd of zet een komma op een andere plek.

In Plan4Flex worden de uren in de planning automatisch gebruikt als basis voor de urenregistratie. Dat bespaart jou een hoop tijd en frustratie. En de werknemer hoeft de uren alleen nog te controleren en goed te keuren. De rest gebeurt geautomatiseerd.

De urenregistratie werkt als volgt:

  1. De planner haalt de ingeplande uren uit de planning en zet deze klaar in de urenregistratie.
  2. De uitzendkracht controleert of hij die uren ook daadwerkelijk gewerkt heeft.
  3. Kloppen de uren? Dan keurt de werknemer ze goed in de app.
  4. De goedkeuring komt binnen bij het uitzendbureau.
  5. Uitzender zet alle uren automatisch door naar het verloningssysteem.

Alle informatie stroomt automatisch van planning naar administratie. Zo hoef je nooit meer handmatig cijfers over te nemen vanuit een ander systeem, Excellijst, mail of andere bron. Dat scheelt een hoop dubbel werk en fouten.

Wil je gewerkte uren op een andere manier invullen? Geen probleem. Met de functie urenimport importeer je eenvoudig je urenlijsten in verschillende bestandsformaten in Plan4Flex.

Geautomatiseerde cao-verwerking met urenregistratie

Voor de verwerking van gewerkte uren is het ook belangrijk welke cao-regels er gelden voor de specifieke klus. In Plan4Flex koppel je cao-regels aan het werk. Op basis daarvan berekent de software precies hoe veel je iemand moet uitbetalen, inclusief overuren en onregelmatigheidstoeslag. Lees hier meer over op de pagina cao-verwerking.

5 gouden groeiverhalen van uitzendbureaus

Vijf uitzenders vertellen hoe zij hun groeiplannen waarmaken. Tegen welke uitdagingen liepen zij aan en hoe hebben ze deze aangepakt? Hoe gingen zij sneller en efficiënter werken met hetzelfde aantal mensen op kantoor, slimmer plannen en beter communiceren met uitzendkrachten? Lees het in de bundel “5 gouden groeiverhalen van uitzendbureaus”.

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.