Skip to main content

Planning

Planningsoftware voor werk, vervoer, huisvesting en materialen.

Planning die altijd past!

Een kloppende planning is de basis voor efficiënte processen. Wanneer je werkt met veel wisselende uitzendkrachten of kortlopende uitzendingen, is dit vaak een lastige puzzel. Zeker in Excel, wat veel bedrijven nog gebruiken als planningtool.

Een planning in Excel is erg foutgevoelig. De software van Plan4Flex verkleint de foutmarge tot bijna nul. Je kunt medewerkers niet meer dubbel inplannen, maar wel eenvoudig het werk van collega’s overnemen en samenwerken. Met een paar klikken stellen slimme algoritmes de meest ideale kandidaten voor, maar jij houdt de regie. Zo bespaar je een hoop tijd en maak je eenvoudig een planning die altijd past.

Met Plan4Flex regel je de personeelsplanning, maar ook de planning van transport of huisvesting van die medewerkers. En de persoonlijke beschermingsmiddelen die ze nodig hebben. Alles waar een kostenplaatje zit, neemt Plan4Flex mee in de planning. Zo heb je al je planningen in één systeem staan, aan elkaar gekoppeld en altijd kloppend.

Planningsoftware voor je personeelsplanning

Een werkplanning maak je per dienst, functie, afdeling of ploeg. Het platform weet precies welke criteria belangrijk zijn voor een functie en welke flexwerkers jij in je pool hebt staan. Binnen een paar muisklikken krijg je een lijst met de meest geschikte medewerkers voor een klus. Daarbij houdt de planningsoftware rekening met alle specificaties, van woonplaats tot spreektaal. Hard en soft skills. Wie er beschikbaar is, in welke fase van een contract diegene zit, welke certificaten hij heeft. Zo kies je eenvoudig de best passende persoon voor de job. In het overzicht worden ook registratie van ziekte, verlof of vakantie meegenomen. En iemand dubbel inplannen is onmogelijk. Je werkplanning past dus altijd!

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wil jij weten hoe Plan4Flex eruit ziet, hoe makkelijk het werkt en of het jouw organisatie vooruithelpt? Daar hebben we demo’s voor! Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan en we plannen een (online) kennismaking in waarin je alles ontdekt over de software en alles kunt vragen wat je wil weten.

Liever eerst een korte videodemo bekijken? Dat kan natuurlijk ook. In 2,5 minuut maak je kennis met de basis van Plan4Flex.

Vervoer- of transportplanning

Als uitzender moet je ook rekening houden met de planning van het vervoer van je medewerkers. Rijden ze met eigen vervoer, samen, met een vaste of wisselende chauffeur, of komen ze met de fiets?

Wanneer je iemand inplant voor werk en het besturen van een auto, bekijkt de software automatisch welke collega’s diegene kan ophalen bij andere huizen. Je geeft aan wie er in welke auto moet zitten en de software plant de handigste rijroute, inclusief ophaaltijden en de aanrijtijd van de bestuurder. Deze informatie verschijnt voor iedere werknemer ook automatisch in de Plan4Flex app. Dankzij de koppeling met Google Maps en Bing weet de bestuurder dat hij morgen om zeven uur moet vertrekken, zodat hij om half negen aanwezig is én zijn collega’s kan ophalen. De route die hij aflegt, toont de app natuurlijk ook.

Een werknemer hoeft dus alleen in de app te kijken hoe laat hij wordt opgehaald of weg moet rijden. De software doet de rest. Is een auto een dag niet beschikbaar, bijvoorbeeld door onderhoud? Dan houdt de planningsoftware daar ook rekening mee. Zo weet jij zeker dat je voertuigen goed ingepland en altijd optimaal gebruikt worden.

Planningstool voor huisvesting

Wanneer je werkt met flexkrachten uit het buitenland of arbeidsmigranten, regel je vaak ook de huisvesting van je medewerkers. Met Plan4Flex is het plannen van goede huisvesting een eitje. Maak eenvoudig je (vastgoed)locaties aan, inclusief het aantal slaapkamers en bedden. Ook het soort bed geef je in. Zo kun je bij het inplannen van de huisvesting bepalen of mensen een eenpersoonsbed krijgen, of een stapelbed of tweepersoonsbed delen.

Verhuizen en reserveren van huisvesting regel je binnen een minuut. Wordt een kamer opnieuw geschilderd of is er sprake van ander onderhoud? Vul het in en de software maakt het onmogelijk om een bewoner op die kamer te plannen. Deze informatie komt samen in het digitaal dossier. Hier vind je ook alle documenten met informatie over de huisvesting, bewoning en bijvoorbeeld veiligheidscontroles.

Je huizen optimaal bezet zonder dat je er veel omkijken naar hebt? Plan je huisvesting met Plan4Flex, marktleider voor het plannen van arbeidsmigranten!

Zien hoe makkelijk plannen is met Plan4Flex? Bekijk de korte demovideo.

Ga terug

Toekomstgericht uitzenden

De meeste winst voor je uitzendbureau ligt in de operatie. Hoe benut je deze kansen?

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of laat ons je terugbellen.