Skip to main content

EU-recruitment tool

Op zoek naar nieuwe uitzendkrachten binnen de Europese Unie.

Werving in de Europese Unie

Bij het maken van je planning, gebruik je als planner of intercedent de medewerkers die al in je systeem staan. Maar soms heb je de juiste persoon (nog) niet beschikbaar. Dan moet je op zoek naar nieuwe medewerkers. De meeste uitzendbureaus werken hiervoor samen met externe wervingsbureaus. In Nederland of het buitenland. Zij leveren kandidaten aan op verschillende manieren. Via de mail, telefoon of in Excellijsten. Dat levert je een hoop extra handmatig werk op. Hoe zorg je ervoor dat zij de informatie over nieuwe uitzendkrachten op een goede manier aanleveren, zodat je de informatie niet allemaal handmatig hoeft over te nemen?

Dat kan op twee manieren: geef je externe recruitmentbureaus direct toegang tot je Plan4Flex-omgeving of laat hen informatie aanleveren via een inschrijfformulier op je website, dat weer gekoppeld is aan jouw Plan4Flex.

Vacature uitzetten

Kun je een aanvraag niet invullen, of start het werk pas over een tijdje? Dan maak je eenvoudig een vacature aan in Plan4Flex inclusief alle criteria en het aantal mensen dat je nodig hebt. Die vacature zet je uit bij een of meerdere wervers of locaties verspreid over Europa via de EU-recruitmenttool. Als zij toegang hebben tot je Plan4Flex-omgeving, kunnen zij hun kandidaten direct aan de vacature koppelen. Die informatie staat dan ook gelijk in het digitaal dossier.

Vacatures uitzetten via Plan4Flex heeft een aantal voordelen voor uitzendbureaus:

  • Je kunt de opdracht uitzetten bij meerdere recruiters tegelijk
  • Geen losse lijstjes met kandidaten en dus nooit meer handmatig informatie overnemen
  • Alle informatie wordt op een eenduidige manier aangeleverd
  • Altijd inzicht in de status van je aanvraag
  • Kandidaten staan rechtstreeks in je planningsoftware

Door je vacature uit te zetten via Plan4Flex wordt het makkelijker om uitzendkrachten te werven in de hele Europese Unie. Zo houd jij de regie over je aanvraag en weet je altijd wat de status ervan is.

Is je uitzendbureau klaar voor de toekomst?

Hoe laat je als management je medewerkers efficiënter werken en zorg je er tegelijk voor dat anderen graag bij je komen werken? Waar kun je processen optimaliseren? En hoe zorg je ervoor dat front- en backoffice optimaal samenwerken?

Ons advies: zet je operatie voor je administratie.

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.