Skip to main content

Checklists

Alle openstaande taken in één overzicht.

Operationele voortgang vastleggen is een eitje

  • Voortgang per medewerker, huis of voertuig
  • Taken aanmaken, afronden of opmerkingen toevoegen
  • Grip op workflows en processen

Geef vorm aan je processen met afvinklijsten voor werknemers, voertuigen of huisvesting.

Stel je voor: morgen start een nieuwe flexkracht. Hij moet toegang krijgen tot de Plan4flex app. Een sleutel van zijn huis. Je moet een bankrekeningnummer toevoegen. Een badge uitgeven. Uitleggen hoe hij onkosten doorgeeft…

Planners, accountmanagers  en collega’s van administratie doen verschillende taken. Maar waar ligt vast wat je nu allemaal moet doen?

Er komt veel kijken bij het opstarten van een nieuwe uitzendkracht en het onderhoud van voertuigen en huisvesting. Dat maakt het lastig om overzicht te houden. Zeker als je met verschillende collega’s samenwerkt. Met de checklists in Plan4Flex creëer je een logische workflow in je processen. Je ziet in één oogopslag wat jij (of je collega’s) al opgepakt hebben. En voegt een notitie toe als je ergens mee bezig bent, of zie je de datum waarop iets voltooid is.

Weg met losse post-its of reminders. Met checklists in Plan4Flex leg je eenvoudig vast welke voortgang je operationele collega’s boeken. Maak je checklists voor elk onderdeel dat speelt op de werkvloer. Voor activatie van een nieuwe collega, inventaris van een huisvesting of het aanmelden van een nieuw voertuig.

Check voortgang per onderdeel

Met de checklists heb je een overzicht per flexkracht, huis of voertuig. En van wat jij als kantoormedewerker nog moet doen. Het kan namelijk zijn dat jouw voortgang op 100% staat, terwijl een andere afdeling nog taken af te vinken heeft.

Elke collega heeft grip op processen met de checklists in Plan4Flex. Per werknemer, voertuig of huisvesting zie je openstaande taken, vink je afgeronde taken af of voeg je opmerkingen toe zodat iedereen weet wat de status is. Zo weet je zeker dat je alle taken afvinkt.

Bekijk hieronder voorbeelden van een checklist voor het activeren van een nieuwe medewerker, vervoersmiddel of woning:

Hoe start ik met de checklists?

Deze gratis functie vraag je aan via support. Stuur hiervoor een mail naar support@plan4flex.nl.

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of maak een terugbelafspraak.