Skip to main content

EasySecure

Tijdregistratie tot in de puntjes geregeld.

Controleer je urenregistratie met het tijdregistratiesysteem van EasySecure.

EasySecure is een Cloudplatform voor toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidregistratie, bezoekersregistratie en naadloze integraties. Je collega’s klokken in en uit met hun badge, code of telefoon. Het systeem registreert de uren en slaat deze gelijk op in Plan4Flex. Zo controleer je eenvoudig of de geplande en de daadwerkelijk gewerkte uren kloppen.

Over EasySecure

EasySecure International, opgericht in 2005, is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en integraties. Ze werken met verschillende bewezen hardwaremerken & softwareoplossingen. Zo bieden ze organisaties flexibiliteit en onafhankelijkheid in het kiezen van de best passende oplossing.

Kies uit een combinatie van verschillende intelligente tijdregistratieterminals, wandlezers, draadloze cilinders, draadloze deurbeslagen, vingerscans, gezichtsherkenning, kentekenscans, codetableaus & lockers. Personeelsleden & gasten kunnen zich gemakkelijk registeren of toegang verkrijgen met hun eigen mobiele telefoon, QR code, keycard, tag / druppel, pincode, kenteken van hun voertuig het is tevens mogelijk om dit veilig te regelen met een persoonlijke vinger en/of het gezicht.

EasySecure gelooft net als Plan4Flex in uitgaan van je eigen kracht. We concentreren ons op waar we goed in zijn en zoeken integratiepartners voor andere softwareoplossingen. Meer weten over de koppeling tussen EasySecure en Plan4Flex? Bekijk de website van EasySecure.

Werknemers klokken in met hun telefoon, pas of code.

Ga terug