Rapporten

De rapporten geven een goed inzicht in de bedrijfsprocessen.

Plan4Flex bevat een gigantische verzameling informatie, die op allerlei manieren gepresenteerd kunnen worden in rapporten.

Op basis van rapporten analyseer je de prestaties van je organisatie en stuur je bij waar nodig. Van alle data die je in Plan4Flex invoert en verwerkt, kun je een rapport opstellen. Denk aan gemiddelde werktijden, ziekteverzuim, hoe veel medewerkers of uren een klant afneemt, of binnen welke cao.

Met deze rapportages krijg jij inzicht in het functioneren van je organisatie, waardoor je veel meer grip krijgt op jullie prestaties. Je komt achteraf niet meer voor verrassingen te staan, want informatie is in realtime beschikbaar. Dankzij deze functionaliteit in de Plan4Flex-software hoef je gegevens niet handmatig te verzamelen en over te nemen in een rapportage. Alle informatie die je verzamelt en gebruikt, staat immers al in het systeem. Bijvoorbeeld in het digitaal dossier. Dit bespaart handmatig en dubbel werk en minimaliseert je foutmarge. En het levert je betrouwbare rapporten op die jij kunt gebruiken om je besluitvorming te verbeteren, planningen beter op elkaar aan te laten sluiten of andere keuzes te maken die jouw organisatie vooruit helpen.

“In Excel is het heel moeilijk om historie vast te leggen, dingen terug te vinden en overzicht te bewaren. En dat was waar wij naar op zoek waren. Meer overzicht. Meer inzicht in hoe dingen geregeld zijn, of dat efficiënt verloopt en wat er beter kan. Dat kan alleen als je ook de historie vastlegt.”

Sander GuijtDirecteur Financiën & Organisatie bij FHS

FHS stapte over van zelfgebouwde Excellijsten naar planning- en verloningsoftware om efficiënter te werken. De inzichten uit de rapporten in Plan4Flex helpen de uitzender daarbij. Lees het klantverhaal.

Ga terug

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.