Werken bij e-Wings ICT

e-Wings ICT is het bedrijf achter Plan4Flex. Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

We groeien door en zijn eigenlijk altijd op zoek naar mensen die ons beter maken. Twijfel je over een functie of wil je weten of je bij onze organisatie past? Stuur een open sollicitatie of mail naar info@plan4flex.nl.

Vacature: accountmanager binnendienst

De relatie met klanten onderhouden. Ze verder helpen groeien. Kansen voor upsell spotten en daarop doorpakken. En samenwerken in een kleine, groeiende organisatie. Zijn dit zaken die bij jouw idee van een leuke baan passen? Solliciteer dan op de functie accountmanager binnendienst in ons bedrijf.

Vacature: business consultant

Ga jij graag naar diverse locaties om klanten mee te nemen in de beste oplossing voor het gebruik van software? Lijkt het jou een leuke uitdaging om de sleutel tot succes te zijn in verandertrajecten? En ben je graag onderdeel van een jong en gedreven team? Dan is deze vacature voor Business Consultant echt iets voor jou!

Vacature: onderzoeksstage testen

Ben je op zoek naar een onderzoeksstage en wil jij bijdragen aan het succes van dé operationele software voor uitzendbureaus? Heb je een kritische blik en zie jij het als een uitdaging om een testproces van software tot in de puntjes te uit te zoeken en op te zetten? En wil je onderdeel zijn van een jong, gezellig team in Den Bosch? Doe dan je onderzoeksstage bij ons!

Vacature: externe implementatieconsultant

Ga jij graag naar diverse locaties om klanten mee te nemen in de beste oplossing voor het gebruik van software? Lijkt het jou een leuke uitdaging om de sleutel tot succes te zijn in verandertrajecten? En wil je als zelfstandige werken met een jong en gedreven team? Solliciteer dan snel!

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je open, maar wil je wel graag komen werken bij e-Wings ICT? Wij staan altijd open voor toppers die ons verder helpen. Bijvoorbeeld als ontwikkelaar, consultant of supportmedewerker. Laten we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur ons een open sollicitatie.

Over e-Wings ICT

E-Wings ICT maakt uitgebreide planningsoftware voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken een stuk of twintig jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Het team staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak.

Meer weten over e-Wings ICT, Plan4Flex of ons team? Bekijk de pagina Over ons.

Werken bij e-Wings ICT: je collega’s

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.