Werken bij e-Wings ICT

Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacature senior developer

Wil jij meebouwen aan een hoogwaardig softwarepakket dat vooral gebruikt wordt in de uitzendbranche? Vind je het leuk om je collega’s vooruit te helpen en te begeleiden in hun werk? En begint het te kriebelen bij het idee dat je processen mag gaan structureren en vormgeven? Dan ben jij de senior developer die we zoeken!

Vacature IT supportmedewerker

Draag jij als IT Support medewerker graag bij aan een optimale gebruiksvriendelijkheid van software? Lijkt het je leuk om migraties en installaties voor klanten uit te voeren? En werk jij graag met leuke collega’s? Dan is deze vacature bij e-Wings ICT in Den Bosch iets voor jou!

Vacature helpdeskmedewerker ICT

Ben jij net afgestudeerd en wil je jezelf ontwikkelen in de ICT? Lijkt het je leuk om onder andere technische requests van gebruikers te analyseren en op te lossen? En werk jij graag met leuke collega’s? Dan is deze vacature bij e-Wings ICT in Den Bosch iets voor jou!

Open sollicitatie

Staat er geen vacature voor je tussen maar wil je wel graag bij ons komen werken?

Stuur dan een open sollicitatie in en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over e-Wings ICT

E-Wings ICT maakt uitgebreide planningsoftware voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken een stuk of twintig jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Het team staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak.

Meer weten over e-Wings ICT, Plan4Flex of ons team? Bekijk de pagina Over ons.

Samenwerking met recruitmentbureau Steamz

Voor werving en selectie werken we samen met Gabie van Heuven van Steamz. Zij kent onze organisatie en kan je alles vertellen wat je wil weten.

Heb je vragen over deze functie, onze organisatie of wil je solliciteren?

Neem dan contact op met Gabie via 06 422 548 62 of gabie@steamz.nl.

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.