Skip to main content

Werken bij e-Wings ICT

Kom jij werken bij e-Wings ICT, het bedrijf achter Plan4Flex? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

We groeien door en zijn eigenlijk altijd op zoek naar mensen die ons beter maken. Twijfel je over een functie of wil je weten of je bij onze organisatie past? Stuur een open sollicitatie of mail naar info@plan4flex.nl.

Vacature: support engineer

Lijkt het je leuk om een relatie op te bouwen met klanten en ze te helpen met uiteenlopende vragen? Krijg jij energie van het zoeken naar de passende oplossing voor een probleem? En werk jij het liefst in een informele omgeving met gezellige collega’s? Dan is de functie support engineer bij e-Wings ICT iets voor jou!

Vacature: manager IT operations

Houd jij je graag bezig met de technische inhoud én het werkplezier en welzijn van collega’s? Bewaak jij de grenzen van projecten en ga je hands-on aan de slag met hoog-over technische vragen? Solliciteer dan op de vacature manager IT operations bij e-Wings ICT in Den Bosch.

Vacature: implementatie consultant

Help jij klanten slimmer werken met onze software? Ben jij de sleutel tot succes in hun verandertrajecten? En ben je graag onderdeel van een jong en gedreven team? Dan is deze vacature voor Implementatie Consultant echt iets voor jou!

Vacature: software tester

Maak jij onze software helemaal klaar voor release? Ben je pas tevreden als de laatste details kloppen, heb je een scherp oog voor detail én wil je graag werken in een gezellig, groeiend team? Solliciteer dan op de vacature software tester bij e-Wings ICT.

Vacature: implementatie consultant

Help jij klanten slimmer werken met onze software? Ben jij de sleutel tot succes in hun verandertrajecten? En ben je graag onderdeel van een jong en gedreven team? Dan is deze vacature voor Implementatie Consultant echt iets voor jou!

Vacature: externe implementatieconsultant

Ga jij graag naar diverse locaties om klanten mee te nemen in de beste oplossing voor het gebruik van software? Lijkt het jou een leuke uitdaging om de sleutel tot succes te zijn in verandertrajecten? En wil je als zelfstandige werken met een jong en gedreven team? Solliciteer dan snel!

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je open, maar wil je wel graag komen werken bij e-Wings ICT? Wij staan altijd open voor toppers die ons verder helpen. Bijvoorbeeld als ontwikkelaar, consultant of supportmedewerker. Laten we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur ons een open sollicitatie.

Over e-Wings ICT

E-Wings ICT maakt uitgebreide planningsoftware voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken een stuk of dertig jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Het team staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak.

Meer weten over e-Wings ICT, Plan4Flex of ons team? Bekijk de pagina Over ons.

Werken bij e-Wings ICT: je collega’s

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.