Werken bij e-Wings ICT

e-Wings ICT is het bedrijf achter Plan4Flex. Kom jij ons team versterken? Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Vacature: Externe implementatieconsultant

Ga jij graag naar diverse locaties om klanten mee te nemen in de beste oplossing voor het gebruik van software? Lijkt het jou een leuke uitdaging om de sleutel tot succes te zijn in verandertrajecten? En wil je als zelfstandige werken met een jong en gedreven team? Solliciteer dan snel!

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen interessante vacature voor je open, maar wil je wel graag komen werken bij e-Wings ICT? Wij staan altijd open voor toppers die ons verder helpen. Bijvoorbeeld als ontwikkelaar, consultant of supportmedewerker. Laten we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur ons een open sollicitatie via het contactformulier!

Over e-Wings ICT

E-Wings ICT maakt uitgebreide planningsoftware voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken een stuk of twintig jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Het team staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving.

We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak.

Meer weten over e-Wings ICT, Plan4Flex of ons team? Bekijk de pagina Over ons.

Werken bij e-Wings ICT: je collega’s

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.