Skip to main content

Ik ben planner / intercedent

De juiste mensen op de juiste plek. Dat is het resultaat van zowel goede werving en selectie als een passende planning. Een intercedent levert de planner precies de medewerkers die hij nodig heeft om een klus te vervullen.

Planner: strategische personeelsplanning

Werk jij met sterk wisselende planningen, grote aantallen in te plannen medewerkers of heb je een ingewikkeld planningsvraagstuk? De planningsoftware van Plan4Flex is de oplossing voor jouw strategische personeelsplanning!

Of je nu planner bent in de uitzendbranche, productie of logistiek: een passende planning is de basis van al je processen. Wisselt je planning sterk, of moet je meer mensen plannen? Dan wordt het steeds lastiger om een werkplanning te maken.

De unieke software van Plan4Flex ondersteunt je daarbij. Van personeel tot transport en huisvesting: alle planningen zet je in een handomdraai klaar met onze planningtool.

De voordelen van Plan4Flex voor planners:

 • Inzicht en overzicht in je planning
 • Werk, huisvesting en transport in één pakket
 • Alle informatie om de juiste keuzes te maken
 • Samenwerken in een systeem
 • Snellere communicatie met medewerkers via de Plan4Flex app
 • 30% sneller werken dan in Excel
 • Eenvoudige koppeling met je backofficesystemen

Afstand, specifieke certificaten of taalbeheersing: welke criteria je ook belangrijk vindt. Met een paar muisklikken zie je snel wie van je uitzendkrachten de beste papieren heeft voor een klus. En wie er beschikbaar is, of juist vakantie heeft of afwezig is.

Slimme algoritmes stellen de juiste mensen voor, maar jij houdt de touwtjes in handen. Je regelt eenvoudig personeel, transport en eventueel huisvesting. Zo lever jij de beste kwaliteit voor elke uitzendkracht en klant.

Meer weten over wat de planningtool voor jou kan betekenen? Lees er meer over op de softwarepagina.

Klanten aan het woord

Wil je weten hoe onze klanten hun planningsuitdagingen aangaan en daarbij profiteren van de software van Plan4Flex? Lees het verhaal van Mark of neem dan een kijkje op onze klantverhalenpagina.

Op het gebied van urenverwerking werken we nu zo’n 75 tot 80 procent efficiënter dan voorheen

Mark van KeulenManager operations, SBA Flex

Intercedent: matchmaker tussen uitzendkracht en klant

Jij zoekt elke dag naar de beste match tussen flexkrachten en inleners. Wie past het best bij de criteria van de klus en heeft een heftruckrijbewijs, spreekt vloeiend Nederlands of heeft een EHBO-diploma? Welke medewerkers kunnen het beste samen rijden en wat is de optimale route? Al deze informatie handmatig bij elkaar zoeken kost enorm veel tijd.

In Plan4Flex heb je een duidelijk overzicht van alle beschikbare uitzendkrachten. De software zoekt automatisch de meest geschikte persoon bij een functie. En houdt daarbij rekening met alle criteria die je daarvoor hebt ingevoerd.

Naast snel inzicht in je huidige bestand, helpt dit ook bij je werving en selectie. Staat de passende medewerker nog niet op je lijst? Dan kun je eenvoudig op zoek naar de flexwerker voor wie de functie past als een maatpak. Alle functie-eisen vind je snel en overzichtelijk terug in de recruitmenttool.

De voordelen van Plan4Flex voor intercedenten:

 • Duidelijk inzicht in de criteria van functies
 • Overzicht van kenmerken van je flexkrachten
 • Alle informatie om de juiste keuzes te maken
 • Samenwerken in een systeem
 • Snellere communicatie met medewerkers via de Plan4Flex app
 • 30% sneller werken dan in Excel
 • Eenvoudige koppeling met je backofficesystemen
 • Operationeel dossier per uitzendkracht waarin je alle afspraken en communicatie eenvoudig vastlegt

Ben je benieuwd naar de tool voor recruitment of andere onderdelen van de software? Bekijk alle specificaties op de softwarepagina.

Demo aanvragen

Zelf zien hoe de operationele software werkt? Vraag vrijblijvend een demogesprek aan en stel alle vragen die je hebt. Of bekijk in 2,5 minuut de basis van Plan4Flex in onze korte videodemo.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.