Skip to main content

i2o business consultancy

Van inzicht naar ondernemingssucces

Inzicht vraagt om overzicht. Dat bereik je door data uit al je verschillende systemen te combineren, van verloning tot finance, met Plan4Flex en de gegevens weer te geven in de overzichtelijke dashboards van i2o.

Van Excel naar BI-tool

Veel organisaties downloaden informatie uit hun systemen en voegen deze samen in een Excelbestand. Naast tijdrovend, is dit ook foutgevoelig en zelden actueel. Met een BI-tool koppel je data uit verschillende bronnen eenvoudig aan elkaar in een visuele weergave. In de flexbranche combineert i2o bijvoorbeeld data uit Plan4Flex eenvoudig aan gegevens uit onder andere Nocore, Freepack en UBplus.

Power BI als basis

Met behulp van de moderne business intelligence tool Microsoft Power BI krijg je direct optimaal en integraal inzicht in je flexorganisatie. Combineer financiële, operationele (planning, werving, uitstroom, formatie), verlonings- en medewerkerstevredenheidsdata tot waardevolle stuurinformatie. Zo krijg je precies die stuurinformatie die nodig is. In één oogopslag zie je of je onderneming, je afdelingen, bedrijven en processen, op koers zijn. Zo niet, dan kun je inzoomen en snel de juiste acties bepalen om bij te sturen.

Voordelen van een BI-dashboard

Met een BI-dashboard verbeter je het rendement van je operatie. Je kunt eenvoudig bijsturen op actuele inzichten en in gesprek gaan met klanten en medewerkers om verbeteringen door te voeren. Zo ga je efficiënter werken en verbeter je je marges. Ook bespaar je een hoop tijd door handmatige klussen die telkens terugkomen te automatiseren en de kans op fouten te verminderen. De tijd die je overhoudt, kun je weer inzetten om je organisatie te laten groeien.

Wat zeggen onze klanten over de samenwerking?

Atik Uitzendbureau en Stipt Uitzendbureau werken beiden met de combinatie van i2o en Plan4Flex. Directeur Bart Legierse van Stipt is tevreden: “De dashboards geven perfect inzicht. Ik beveel i2o aan bij collega-ondernemers.” Orhan Parlamis van Atik Uitzendbureau is het met hem eens. “Wij hebben nu veel beter inzicht in wat we doen en kunnen tijdig inspelen op bepaalde zaken. De investering in dashboards gaan we ruimschoots terugverdienen!”, vertelt de managing director. Meer weten over hoe Atik profiteert van de koppeling tussen i2o en Plan4Flex? Orhan vertelt er uitgebreid over in het klantverhaal.

Over i2O

‘Van inzicht naar ondernemerssucces’: daar staat i2o voor. Het bedrijf richt zich op zowel business consultancy (strategie, management & organisatie, finance) als op data en business intelligence. i2o onderscheidt zich door haar integrale focus, en verbindt een business intelligence project altijd met je strategie, operatie, finance en mensen. Een BI-dashboard is geen doel, maar een middel op weg naar (nog meer of nog langer) ondernemingssucces. Goed inzicht is een randvoorwaarde.

Ga terug
i2o koppeling