Skip to main content

Nocore

Volledig geïntegreerd ERP-systeem voor de flex- en schoonmaakbranche.

De integratie tussen Nocore en Plan4Flex levert al sinds 2012 de beste software voor de uitzendbranche. Beide organisaties zijn gefocust op het werken met arbeidsmigranten en weten dus precies wat er in de markt speelt en waar behoefte aan is. Nocore Group biedt meer dan 900 bedrijven uit de flex- en schoonmaakbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP). De software automatiseert je commerciële, operationele en financiële processen, waaronder loonverwerking.

Nocore heeft zich binnen deze branches ontwikkeld tot een gespecialiseerde brancheleverancier en rekent zich met trots tot een van de marktleiders in beide branches.

Integratie Nocore en Plan4Flex

De koppeling tussen Nocore en Plan4Flex gaat zó diep dat het lijkt alsof je in één softwarepakket werkt. De systemen kunnen letterlijk lezen en schrijven met elkaar. Daardoor hoeft je administratie nauwelijks nog handmatig werk te doen. De operatie heeft het grootste gedeelte namelijk al voorbereid. En het invoeren van gegevens in de planning triggert weer automatisch onderliggende acties. Maakt de planner een match aan in Plan4Flex, dan wordt er automatisch een plaatsing aangemaakt en worden de gegevens overgenomen in Nocore. Op basis van het grondplan en de brutolonen in Plan4Flex maakt Nocore automatisch facturen en loonstroken aan. Die medewerkers vervolgens weer te zien krijgen in de Plan4Flex App. De cirkel van het uitzendproces is zo helemaal rond.

Het beste voor backoffice en frontoffice

De samenwerking tussen Nocore en Plan4Flex is gebaseerd op synergie: 1 + 1 = 3. De pakketten samen leveren dankzij de intensieve samenwerking en diepgaande koppeling echt meerwaarde voor uitzendbureaus. De lijntjes zijn kort: programmeurs van Plan4Flex en Nocore hebben rechtstreeks contact. Samen stellen zij ontwikkelplannen op. En ieder jaar wordt de koppeling intensiever en uitgebreider. Met focus op de backoffice vanuit Nocore, en op de frontoffice met Plan4Flex.

“Plan4Flex en Nocore sloten het beste aan bij onze wensen en eisen. Ze hadden een goede propositie voor hun samenwerking. En we hebben nu één systeem voor de frontend en één voor de backend: het beste van twee werelden!”

– Sander Guijt, directeur Financiën & Organisatie bij FHS

Lees het klantverhaal “FHS automatiseert met “het beste van twee werelden”: Plan4Flex en Nocore“.

De werkwijze en software van Nocore

Als je kiest voor een standaardimplementatie van Nocore is een implementatie snel en eenvoudig door te voeren. Na een implementatie kijken wij samen naar de extra mogelijkheden die Nocore biedt om jouw proces verder te digitaliseren. Met Nocore heb je één leverancier voor alle processen binnen jouw bedrijf. Nocore levert namelijk de software, hardware (cloud) en alle bijkomende diensten. Zo heb je dus één aanspreekpunt voor alles, wel zo makkelijk.

Waarom Nocore?

 • Geavanceerde koppeling met Plan4Flex
 • Betrouwbare loonberekening en eenvoudige loonaangifte naar Belastingdienst
 • Loonruns eenvoudig kunnen terugdraaien
 • Inclusief de mogelijkheid tot integratie van een eigen boekhoudpakket
 • Tijdig informatie over de jaarovergang en beschikking over jaarovergang wizard
 • Optimale (maximale uitruil) en transparante toepassing van de ET-regeling
 • Inlenersbeloning en tariefafspraken kunnen eenvoudig automatisch bij plaatsing worden toegepast
 • Uitgebreide proforma loonberekening inclusief loonsom (uurkosten werkgever)
 • Mogelijkheid om op basis van start-/eindtijden cao’s automatisch te ontrafelen
 • Standaard conversiemogelijkheid voor uitzendkrachten, klanten/inleners en verloningsgegevens
 • Geïntegreerde zzp-module
 • Klanten worden intensief betrokken bij de ontwikkeling van onze software door onze werkgroepen

Meer weten over de samenwerking tussen Plan4Flex en Nocore? Bekijk de video:

Meer informatie over Nocore Flex vind je op: https://www.nocore.nl/nocore-flex

Ga terug