Skip to main content

Freepack software

De complete uitzendsoftware voor de flexmarkt!

Freepack zet zich in voor de automatisering van de flexmarkt, zodat er tijd en aandacht gaat naar mensen in plaats van processen. Door deze focus kunnen ze meer zijn dan alleen een softwareleverancier. Ze begrijpen de markt en haar spelers.

Freepack uitzendsoftware koppelt perfect met Plan4flex. Door de uitwisseling van benodigde gegevens tussen Plan4flex en de backoffice van Freepack software B.V. is het berekenen, verlonen en factureren, inclusief alle signaleringen op fase en pensioen, zeer gemakkelijk!

Klanten over de koppeling tussen Plan4Flex en Freepack

Met deze koppeling plannen en verlonen House of Work en Lider Job eenvoudig. Lees het klantverhaal “Compleet, soepel en inzichtrijk uitzendproces voor Lider Job en House of Work“.

“Voorheen moesten we de gegevens voor de loonstroken handmatig invoeren, wat een hele uitdaging was. Met de combinatie tussen Plan4Flex en Freepack hoeft dat niet meer. Plan4Flex ontrafelt de digitale werkbriefjes volgens de correcte CAO-regels en stuurt die gegevens door naar Freepack. Op basis daarvan maakt Freepack kant-en-klare loonstroken en facturen. De loonstroken kunnen de werknemers weer inzien in de app van Plan4Flex.”

Ronald de BoerOperationeel manager, House of Work

“In de front- en backoffice besparen we veel tijd met Plan4Flex en Freepack. Zonder die twee pakketten zouden we zo vier extra fte’s nodig hebben.”

Benny van WieringenAlgemeen directeur, Lider Job