Skip to main content

Een wegomlegging, een internetstoring of schilder die langskomt: soms is het handig als je iedereen in een huisvestingslocatie een bericht kunt sturen om ze te informeren. Dit doe je in Plan4Flex via het werknemersoverzicht.

In het werknemersoverzicht voeg je eerste een extra kolom toe, genaamd “HuidigeHuizenPlanning”. Met de filterknop selecteer je iedereen die in een huis of op een bepaald adres woont. In het voorbeeld is dat De Bloemendaal 23A in Engelen.

Vervolgens klik je op de knop “Versturen bericht” bovenaan:

communiceren bewoners op een adres Plan4Flex

Op deze manier bereik je direct alle bewoners op dit adres.

Wil je de kolom over de huisvesting niet in je algemene werknemersoverzicht terugzien? Dan kun je eenvoudig een apart overzicht maken voor de adresgegevens werknemers. Leer hoe in een eerdere tip van Thomas Overzicht op maat.

Tips van Thomas in je mailbox?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.