Skip to main content

Wist je dat je in het Nachtregisteroverzicht in Plan4Flex ook een uitdraai kunt maken van een zelfgekozen periode? Thomas legt uit hoe.

Standaard staat dit overzicht op één week en kun je met de knoppen vorige- en volgende week navigeren tussen de weken:

Nachtregister standaardperiode

Maar je kunt ook zelf een datum kiezen in de agenda. Als je dit doet, toont Plan4Flex alle data vanaf de datum die je kiest tot en met de huidige week.
Klik hiervoor op het driehoekje naast de datum en kies de datum:

Nachtregister periode aanpassen

Let op: in het Nachtregisteroverzicht zie je alleen huizen waarbij in de basisgegevens van de huisvesting het vinkje “meenemen in nachtregister” staat aangevinkt.

Het overzicht dat je hebt gemaakt, kun je exporteren naar Excel. Zo krijg je een duidelijk beeld van de huisvesting van je werknemers.

Huisvestingsoverzicht voor locatieregister SNF

Gebruik je het Nachtregisteroverzicht om gegevens uit te draaien voor het locatieregister van de SNF? Dan hebben we iets wat je werk nog makkelijker maakt: een koppeling tussen Plan4Flex en de SNF!

Dankzij de koppeling tussen beide systemen, worden adressen van huisvesting direct vanuit Plan4Flex doorgestuurd naar het SNF locatieregister. Zo bespaar je een hoop tijd en dubbel werk. Lees er alles over op de pagina over de koppeling met de SNF.

Tips van Thomas in je mailbox?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.