Skip to main content

Binnen de cao’s, bij de inrichting, is het mogelijk om vanuit de menustructuur de optie “extra velden” toe te voegen. Daarin kun je veel extra informatie toevoegen en opslaan. Hoe dat werkt, leggen we je hier uit.

Sleep vanuit het gewenste aan te passen menu de “Extra velden” naar de module cao.

Sla op en start Plan4Flex opnieuw op. Dan vind je deze nieuwe optie in het menu.

Deze extra velden geven je mogelijkheid om extra informatie vast te leggen middels 10 tekstvelden. Hiermee creëer je de ideale oplossing om extra informatie elders aan te spreken. Denk hierbij aan cao-gerelateerde vergoedingen en/of toeslagen die vastgelegd moeten worden.

Key users kunnen deze velden hernoemen indien gewenst.

Binnen de sjablonen voeg je deze velden in de uitzendbevestiging toe met de merge-velden. Hiermee maak je een uitgebreide uitzendbevestiging. Let op dat je hier zoekt onder de cao voor Tekstveld1 t/m Tekstveld10.

Bij de juiste keuze van het extra veld in het sjabloon zijn de testvelden weergegeven op het document. Hiermee is de uitzendbevestiging compleet met de gewenste informatie.

Bonus tip

Heb je nog diepere en/of andere afspraken bij je opdrachtgevers? Gebruik dan de extra velden onder de opdrachtgevers en maak voor hen een klantspecifieke uitzendbevestiging.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex Pro tips? Elke maand delen we een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.