Skip to main content

Nieuw: de podcast ‘Grensverleggend in flex’. Een podcast voor en door ondernemers in de flexbranche, van begin tot eind gevuld met inspiratie, praktische ideeën en visies op flexibel werk.

Het idee onstond begin dit jaar. Hoe breng je kennis, visies en inspiratie van al die hardwerkende en efficiënt werkende ondernemers in de flexwereld over naar anderen? En dan ook nog op een manier waarop andere ondernemers die willen ontvangen. Daar werd het idee voor een podcast geboren. Afleveringen die je kunt beluisteren waar en wanneer het jou uitkomt.

Waar gaat de podcast Grensverleggend in flex over?

We lanceren een podcast voor en door ondernemers. Waarin ondernemers met ondernemers spreken over het ondernemen en thema’s die daarbij horen, zoals: hoe laat je je organisatie groeien, hoe vergroot je tevredenheid onder je medewerkers, hoe gebruik technologie in je voordeel, hoe ga je digitaliseren, hoe ga jij slimmer en efficiënter werken in deze krappe markt.

Ook verschillende flexthema’s vliegen door de oren. Denk aan het woningtekort, rekening houden met verschillende culturen, goede communicatie, nieuwe of veranderende wetgeving of omgaan met seizoenspieken en -dalen?

Waar kan ik de podcast beluisteren?

De podcast ‘Grensverleggend in flex’ beluister je op alle gangbare kanalen, zoals Spotify of Apple. Maar je kunt hem ook direct vanaf onze website beluisteren, of via andere kanalen.