Skip to main content

Zou je willen dat je Plan4Flex-menu’s zó in elkaar zitten dat je precies de menu-onderdelen die jij nodig hebt, erin hebt staan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Binnen Plan4Flexkun je (met de juiste rechten natuurlijk) zelf een menu aanpassen aan je eigen wensen.

Dit doe je via “Menu’s” in Plan4Flex via Onderhoud > Onderhoud > Menu’s. Er wordt nu een overzicht geopend met alle aanwezige menustructuren zoals hieronder in het voorbeeld:

Hier zie je twee soorten menu’s. De main menu’s zijn de menu’s die altijd links onderaan in je beeldscherm staan. De form menu’s  zijn de losse onderdelen in Plan4Flex waarbij je (als het onderdeel geopend is) linksboven ook nog een menu ziet staan.

Beide menusoorten pas je op een andere manier uit. Hoe dit precies werkt, leer je in kennisitem KI 0622 in de Self Service Portal.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.