Skip to main content

Als je met de Plan4Flex App werkt, wil je dat al je werknemers hem ook gebruiken om de communicatie zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. In deze tip leer je hoe je checkt welke werknemers de app nog niet geactiveerd hebben en je ze direct een mail kunt sturen om dat te regelen.

Je begint hiervoor in het werknemersoverzicht. Selecteer alle werknemers door op CTRL + A te klikken. Klik vervolgens in de menubalk bovenaan op “Versturen bericht” en kies bij “Soort bericht” voor de app:

Gebruik de kolom “Geldig” om te filteren, zodat je een lijst krijgt met alleen de geldige gebruikers. Selecteer alle geldige gebruikers (bijvoorbeeld weer met CTRL + A) en verwijder vervolgens alle geldige gebruikers:

Zet nu het filter in de kolom “Geldig” op “niet geldig” zodat je alle werknemers over houdt zonder geldig app adres.

Ga nu terug naar berichtsoort en zet deze op “E-mail”. Je kunt nu een mail sturen naar alle werknemers met een bericht sjabloon of typ zelf een bericht te om aan te geven dat de werknemer de app nog niet geïnstalleerd of in gebruik heeft.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.