Skip to main content

Goed nieuws: vanaf nu kun je ook handleidingen inzien op het Self Service Portaal (SSP) met een algemeen account dat je koppelt aan een mailadres als info@ of planning@. Zo kunnen alle collega’s met de inloggegevens van dat mailadres voortaan bij de Plan4Flex-handleidingen, en niet alleen de key users.

Op deze manier profiteert de hele organisatie van de Plan4Flex-kennis, zonder daarnaast zaken in het SSP te kunnen doen die alleen bij de key users horen.

Hoe krijg ik toegang met een algemeen mailadres?

Om het algemene SSP-account voor jullie organisatie te activeren hebben wij een algemeen e-mailadres nodig waar je collega’s bij kunnen. Denk aan info@ of planning@. Aan dit mailaccount koppelen we het SSP-account.

Zo gauw die koppeling aangemaakt is, kun je zelf het wachtwoord aanpassen en de inloggegevens delen in de organisatie.
De werking blijft hetzelfde als voor de key users:

  1. Ga naar https://plan4flex.topdesk.net
  2. Klik op de knop “Log in Self Service Portaal”
  3. De login naam is het e-mailadres, het wachtwoord kies je zelf na de eerste reset

Iedereen die inlogt via jullie algemene account, kan nu alle handleidingen inzien.
Wil jij een algemeen account aanvragen om handleidingen te bekijken en downloaden? Stuur een mail naar support@plan4flex.nl met het mailadres dat we hieraan kunnen koppelen.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.