Skip to main content

Wist je dat je nationaliteiten kunt toekennen aan je huizen? Met deze optie kun je eenvoudig uitzendkrachten met dezelfde nationaliteit in een huis plaatsen. Wel zo fijn voor het wooncomfort!

Hoe werkt het?

Je koppelt de nationaliteit aan de huisvesting in het overzicht van die huisvestingslocatie. Als je een nationaliteit hebt gekoppeld aan een huis, zie je dat aan de vlag bij de gegevens. De vlag moet dan wel opgenomen zijn in de Nationaliteiten tabel in Plan4Flex (zie Onderhoud > Opzoeklijsten > Nationaliteiten).
Op het moment dat je iemand met die nationaliteit inplant voor huisvesting, geeft Plan4Flex deze als eerste aanbeveling. Regel je bijvoorbeeld huisvesting voor een Poolse uitzendkracht? Dan krijg je als eerste de huisvestingsopties te zien met Poolse nationaliteit.

In het werknemersselectiescherm kun je kiezen voor de optie ‘Alleen … nationaliteit’. Deze filter zie je alleen als je een nationaliteit hebt opgevoerd voor het huis. Bij het opzoeken van een werknemer staat deze filter standaard aan, zodat alleen de werknemers met de betreffende nationaliteit getoond worden.

Altijd op de hoogte?

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Plan4Flex-tips van Thomas? Elke maand deelt hij een nieuwe, praktische tip in onze nieuwsbrief. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de praktische tips samen met interessante artikelen, mooie klantverhalen en andere inspirerende content automatisch in je mailbox.