Skip to main content

Business consultant vacature

Versterk jij ons team van consultants?

“Het is dynamisch en uitdagend werk, in een kleine setting die voelt als familie. Als je dat zoekt en dat gevoel ook graag wil hebben, dan zou ik zeggen: neem die stap.”

Help jij klanten optimaal werken met onze software? Ben jij de sleutel tot succes in verandertrajecten? En ben je graag onderdeel van een jong en gedreven team? Dan is deze vacature voor Business Consultant echt iets voor jou!

Als business consultant bij e-Wings ICT help je klanten bij verschillende vraagstukken. Je implementeert de planningssoftware Plan4Flex bij onze klanten. Met jouw inzicht in bedrijfsprocessen en positieve uitstraling neem je klanten mee in het verandertraject en kom je samen tot een mooi eindresultaat. Jouw werk bepaalt grotendeels het succes van onze software bij de klanten!

Je werkt samen met ons team van enthousiaste consultants. Jullie helpen elkaar bij vragen. Samen met onder andere functioneel beheer en de collega’s op support komen jullie tot de beste oplossing voor de klant.

Wat ga je doen als business consultant?

De Plan4Flex-software is eenvoudig aan te passen aan de bedrijfsprocessen van de klant. Met jouw klantgerichtheid, analyserend vermogen en communicatieve skills adviseer jij de klant bij het inrichten en gebruiken van de software.

Je implementeert de software, vertaalt behoeften van de klant naar de praktijk en draagt jouw kennis over in trainingen van eindgebruikers op locatie, online of vanuit ons kantoor in Den Bosch.

Je nieuwe collega’s?

Team e-Wings ICT

Maak kennis met ons team!

Waarom word je business consultant bij e-Wings ICT?

We vroegen het aan degene die dat het beste weet. Whitney is consultant bij e-Wings ICT.

Door het contact met klanten, partners en collega’s leer ik veel verschillende mensen, plekken en systemen kennen. Het is een verantwoordelijke job, waar je veel zelfstandig doet maar ook veel samenwerkt. Dat voelt heel vrij aan. De uitzendwereld is een dynamische omgeving, daar moet je wel van houden en af en toe stevig in je schoenen staan.

Het is dynamisch en uitdagend werk, in een kleine setting die voelt als familie. Als je dat zoekt en dat gevoel ook graag wil hebben, dan zou ik zeggen: neem die stap.– Whitney

Wat krijg jij?

Thuis, bij klanten of op kantoor in Den Bosch

Gezellig jong team en leuke uitjes

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling, in functie en met opleidingen

€3000 – €4000 per maand, afhankelijk van ervaring

En verder:

 • Interne doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld senior (business) consultant, product owner, functioneel ontwerper of projectmanager
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met cursussen, opleidingen en trainingen. We luisteren graag naar jouw ambities
 • Auto, laptop en smartphone van de zaak
 • Goede pensioenregeling
 • Jaarlijkse teambonus bij het behalen van de doelen
 • Een toffe uitdaging bij een snelgroeiend en jong bedrijf
 • Een mooie en inspirerende werkplek in Den Bosch, goed bereikbaar met de auto en de fiets

Wie ben jij?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • 2+ jaar relevante werkervaring
 • Ervaring in de uitzendbranche of met software-implementaties. Kennis van Plan4Flex is natuurlijk helemaal een groot voordeel!
 • Kennis van en gevoel voor diverse bedrijfsprocessen
 • Overtuigingskracht waarmee je klanten stimuleert de beste resultaten te halen
 • Analytisch vermogen dat je gebruikt om de situatie in te schatten en praktische oplossingen te bedenken
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en steeds beter te worden in jouw vak
 • Software vind je interessant (technische kennis is voor deze functie niet nodig!)

Waar ga je werken?

E-Wings ICT maakt uitgebreide operationele software voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken 30 jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Er is dus altijd iemand in voor een praatje over je weekend, het zwemdiploma van je zoontje of je nieuwe huisdier.

Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen, en daar krijg je dan ook alle ruimte voor.

Jouw toekomstige collega-consultants:

Interesse in de vacature business consultant?

We groeien snel en verwachten ook komend jaar een hoop werk. Daarom zoeken we een nieuwe consultant die ons team aanvult. Op de pagina Over ons vertellen we je van alles over onze organisatie.

Heb je nog vragen over de vacature business consultant of onze organisatie? Of wil je direct solliciteren? Stuur dan een mailtje met korte motivatie en je cv naar Egbert Wingens via info@ewingsict.nl of bel 088-6906999.

Natuurlijk kun je je motivatie ook via de telefoon bespreken of een video opnemen en die samen met je LinkedIn-profiel aan ons doorsturen. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Even kennismaken

Waarom zou jij bij ons willen werken, wat vindt consultant Whitney leuk aan haar werk, en wanneer heeft ze voor het laatst hard gelachen? Ontmoet Whitney en onze andere collega’s in deze interactieve video. Je kiest zelf op welke vragen je antwoord wil.

Ga terug

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.