Wie zijn we?

Over ons

Het team van Plan4Flex staat voor persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening. Dat zie je terug in de unieke software die we maken: flexibel, gebruikersvriendelijk en praktisch. We denken mee met de klant en spelen met onze software voortdurend in op de veranderingen in de uitzendbranche en de wetgeving. Met onze software richten we ons niet op de facturatie en de verloning, maar juist op de operationele processen die daaraan voorafgaan: de planning, de urenregistratie, de huisvesting etc… Gezien de grote aantallen flexwerkers, is er steeds meer behoefte aan inzicht en overzicht op dit vlak. Daar spelen we graag op in en met succes! De afgelopen jaren hebben we een grote groei doorgemaakt. Die lijn willen we de komende tijd vasthouden. We zijn marktleider als gaat om het plannen van arbeidsmigranten.

Historie

Oprichter Egbert Wingens is als geen ander thuis in het uitzendwezen. Jarenlang had hij een uitzendbureau voor Poolse flexwerkers. Vanuit zijn ervaring weet hij wat er nodig is om ondernemers, intermediairs én flexkrachten succesvol samen te brengen en snapt hij het belang van een ICT oplossing die structuur en overzicht biedt. Hieruit is Plan4Flex ontstaan, een unieke omgeving voor alle partijen die betrokken zijn bij het flexwerken. Plan4Flex is meer dan planningssoftware alleen: het is een platform dat mensen verbindt. In de huidige arbeidsmarkt draait ogenschijnlijk alles om efficiency en geld, maar uiteindelijk gaat het toch om mensen. Iedereen heeft persoonlijke aandacht nodig. Plan4Flex faciliteert hierin. In 2018 werden Wesley Lam en Dréann van den Akker met Egbert Wingens partners in e-Wings ICT, de makers van Plan4Flex.

De cultuur

Ons team bestaat uit zo’n 19 jonge, enthousiaste en goed opgeleide professionals. We vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen. We luisteren goed naar onze klanten en gebruikers zodat we weten wat er bij hen speelt. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en technologie. Onze werkwijze is gestructureerd, maar ook informeel. De operatie gaat bij ons altijd voor de administratie. We houden van aanpakken, korte lijnen en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak. Klanten en gebruikers kunnen op ons rekenen.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop bij alles wat we doen. Daar staan we voor!

Plan4Flex is een product van e-Wings ICT
Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang de laatste Tips en Trucs
KvK: 30163716
NL8091.66.677.B01
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram