Skip to main content

Terugkijken: webinar “Planning wordt plaatsing”

In april sprak Dréann van den Akker op de klantendag van Easyflex over de samenwerking met Plan4Flex. In de (online) sessie “Planning wordt plaatsing” vertelde hij onder andere over de sterke positie van beide partijen in de flexmarkt en hoe uitzendbureaus eenvoudig met hun werknemers communiceren via de Plan4Flex App.

Doe jij dubbel werk in je planning en administratie? Dankzij de integratie tussen Plan4Flex en Easyflex is dat verleden tijd! In het webinar “Planning wordt plaatsing” vertelt Dréann van den Akker hoe je processen efficiënter verlopen door dankzij de koppeling tussen Plan4Flex en Easyflex. In realtime en volledig geïntegreerd.

De integratie tussen beide pakketten verbindt je operatie aan je administratie. Vanuit de planning koppelen we loontabellen en functies, zodat je plaatsing meteen in Easyflex klaarstaat. Zo hoef je plaatsingen nooit meer handmatig aan te maken. Op dezelfde manier zet je zaken als uren en onkosten ook gelijk naar de administratie. Automatisch opgesplitst volgens jouw cao-regels. Dat scheelt een hoop arbeidsintensief en dubbel werk.

Heb je het webinar gemist, of wil je het nog eens terugkijken? Dat kan! Kijk het webinar terug.