Skip to main content

Easyflex

Verloning- en facturatiesoftware.

Doe jij dubbel werk in je planning en administratie? Dankzij de integratie tussen Plan4Flex en Easyflex is dat verleden tijd!

De integratie tussen beide pakketten verbindt je operatie aan je administratie. Vanuit de planning koppelen we loontabellen en functies, zodat je plaatsing meteen in Easyflex klaarstaat. Zo hoef je plaatsingen nooit meer handmatig aan te maken. Op dezelfde manier zet je zaken als uren en onkosten ook gelijk naar de administratie. Automatisch opgesplitst volgens jouw cao-regels. Dat scheelt een hoop arbeidsintensief en dubbel werk.

All-in-one software voor de flexbranche

Of je nu aan traditioneel uitzenden, detacheren, ZZP’ers verwerken of payrollen doet: Easyflex ondersteunt het allemaal! Easyflex is een verloning- en facturatiesoftware, maar ondersteunt daarnaast ook al je (administratieve) bedrijfsprocessen in je organisatie. Wil je tijd besparen én tegelijkertijd zeker zijn van een betrouwbaar systeem waar je eenvoudig flexwerkers en opdrachtgevers mee kunt verlonen en factureren? Dan is Easyflex het pakket voor jou!

Gemaakt voor flexwerk

Easyflex zit in de cloud: je kunt dus vanaf elke locatie werken. Bovendien ben je er altijd van verzekerd dat het systeem volledig voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ben je een ABU en/of NBBU lid? Easyflex ondersteunt en onderhoudt deze CAO’s in de applicatie. Werk je met een andere CAO? Geen probleem! In Easyflex maak je gemakkelijk loon- en tarievenschema’s. Verder is het mogelijk om in twee loonjaren tegelijkertijd te werken. Handig voor de overgang naar het nieuwe jaar!

Easyflex biedt je daarnaast:

  • Automatisch in te stellen processen, zoals de loonaangifte, verloning en facturering
  • Mobiele frontoffice waar je eenvoudig flexwerkers inschrijft, plaatst en contracten aanmaakt
  • De meest voordelige ET-regeling voor arbeidsmigranten: Easyflex berekent automatisch de vrije ruimte
  • Direct inzicht in je financiële cijfers met een geavanceerde Business Intelligence tool
  • Koppel elk systeem aan Easyflex door middel van de open API
  • Document management voor papierloos werken en een rechtsgeldige digitale handtekening voor de contracten van je flexwerkers
  • Een app voor de flexwerkers waar ze eenvoudig digitaal uren én hun beschikbaarheid kunnen doorgeven
  • Diepgaande integratie met Plan4Flex

Meer weten over de voordelen van de integratie tussen Plan4Flex en Easyflex? Bekijk het webinar “Planning wordt plaatsing“. Meer  informatie over onze partner Easyflex vind je op hun website.

Versnelde verloning en integraal inzicht

Met de koppeling tussen Plan4Flex en Easyflex bespaart Kiwi Personeelsgroep een hoop tijd en heeft de uitzender een overzichtelijk uitzendproces.

Lees het klantverhaal hier: “Versnelde verloning en integraal inzicht voor Kiwi Personeelsgroep“.

“Met de geautomatiseerde ontrafeling en koppeling tussen Plan4Flex en Easyflex kunnen we het administratieve deel van onze operatie voor negentig procent op de dinsdag afsluiten. Daardoor ontvangen de medewerkers hun salaris eerder en ontstaat er meer ruimte om aandacht en zorg te geven aan onze opdrachtgevers en medewerkers.”

Niek AardsePlan4Flex-beheerder Kiwi Personeelsgroep
Ga terug

Webinar “Planning wordt plaatsing”

Ontdek hoe jouw organisatie efficiënter werkt door de combinatie van Plan4Flex en Easyflex.