Skip to main content

Twee weken lang volgden we in spanning de avonturen van Egbert en zijn rallycollega’s in de Dakar. Op tv, via internet en de spectaculaire foto’s en video’s die we via Whatsapp doorgestuurd kregen.

Het werd nog af en toe spannend, de monteurs haalden af en toe een nachtje door. Maar… na 14 slopende dagen konden we gelukkig allemaal juichen: het DDW Rallyteam finishte op een geweldige zeventiende plaats in het truckersklassement. Het doel van het team was eindigen in de top 20, ook dat is dus gehaald!

Dakar en het bedrijfsleven

We zijn trots op dit resultaat en waren natuurlijk allemaal benieuwd naar Egberts verhalen. Het blijkt dat er veel overeenkomsten zijn tussen de Dakar en het bedrijfsleven. Goede communicatie is in beide gevallen bijvoorbeeld belangrijk. Sturen op informatie die je hebt, of die juist ontbreekt. Het goed gebruiken van software om je taak makkelijker te maken.

Binnenkort delen we meer over de overeenkomsten tussen de Dakar rijden en het bedrijfsleven. Teamwerk, automatisering en voorbereiding: dit alles komt aan bod. En gelukkig hebben we de foto’s nog. Op de Facebookpagina van het team vind je nog meer mooie beelden.