De app van Plan4Flex creëert inzicht en overzicht. En dat helpt om meer, beter en efficiënter gebruik te maken van de eigen capaciteiten. Eigenlijk snijdt het mes zelfs aan twee kanten: door de betere inzet van uitzendkrachten gaan ze efficiënter en meer werken. Natuurlijk kun je dit in een Excel-bestand bijhouden, maar daarmee ontzeg je jezelf het nodige inzicht en efficiency.

Juiste mens op de juiste plek

Stel. In je bestand staat een heftruckchauffeur, maar voor hem is even geen werk als zodanig. Dan kun je hem inzetten als productiemedewerker. Maar als er wel een plek voor een heftruckchauffeur komt, zal deze uitzendkracht dat liever doen, simpelweg omdat hij daarvoor is opgeleid en het werk leuker vindt. Dat vraagt van de uitzender wel een voortdurend en continu inzicht in de mogelijkheden en kansen te benutten om mensen efficiënt in te zetten. Komt nog bij dat werk als heftruckchauffeur nog een ander tarief heeft. Dus mogelijkheden beter inzichtelijk maken en benutten.

Twee klanten, twee kanten

Een uitzendbureau heeft immers twee klanten. Allereerst de klant die een goede uitzendkracht zoekt. Maar daarnaast is ook de uitzendkracht een klant: als uitzendbureau wil je goede, tevreden uitzendkrachten hebben die zich optimaal inspannen voor uitzender en werkgever.

Koppelen met huisvesting

Feitelijk bieden we een totaalpakket, van inschrijven in de app tot de verloning. Een uitzendkracht, en dat kan heel goed een arbeidsmigrant zijn, die in de app zijn of haar skills en werkervaring aangeeft, kan door een werkgever eenvoudig op deze skills geselecteerd worden. Maar het gaat nog een stap verder. Zo kun je in het geval van arbeidsmigranten ook efficiënter omgaan met huisvesting, simpelweg omdat het in hetzelfde systeem werkt in plaats van losse lijstjes. Dat reduceert de kosten.

Het zijn enkele, maar toch doeltreffende resultaten van het werken met de Plan4Flex app. Meer weten? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op! We vertellen graag alles over de mogelijkheden die we samen met onze app kunnen bieden.