Skip to main content

De app van Plan4Flex creëert inzicht en overzicht. En dat helpt om meer, beter en efficiënter gebruik te maken van de eigen capaciteiten. Dat levert omzetgroei voor je uitzendbureau op. Eigenlijk snijdt het mes zelfs aan twee kanten: door de betere inzet van uitzendkrachten gaan ze efficiënter en meer werken. Natuurlijk kun je dit in een Excel-bestand bijhouden, maar daarmee ontzeg je jezelf het nodige inzicht en efficiency.

Juiste mens op de juiste plek

Stel. In je bestand staat een heftruckchauffeur, maar voor hem is even geen werk als zodanig. Dan kun je hem inzetten als productiemedewerker. Maar komt er een plek beschikbaar voor een heftruckchauffeur komt, dan zal deze uitzendkracht liever wisselen van job. Dat werk vindt hij leuker, en daarvoor is hij opgeleid. Natuurlijk wil je je uitzendkracht zo tevreden mogelijk houden, maar dat vraagt wel een voortdurend inzicht. In de mogelijkheden, van mensen en beschikbare functies, en het benutten van deze kansen om mensen efficiënt in te zetten. Daar komt nog bij dat werk als heftruckchauffeur nog een ander tarief heeft.

Twee klanten, twee kanten

Een uitzendbureau heeft immers twee klanten. Allereerst de klant: een bedrijf dat een goede uitzendkracht zoekt. Maar daarnaast is ook de uitzendkracht een klant. Als uitzendbureau wil je goede, tevreden uitzendkrachten hebben die zich optimaal inspannen voor uitzender en werkgever.

Koppelen met huisvesting

Feitelijk bieden we met Plan4Flex een totaalpakket, van inschrijven in de app tot de verloning. Een uitzendkracht die in de app zijn of haar skills en werkervaring aangeeft, kan door een werkgever eenvoudig op deze skills geselecteerd worden. Maar het gaat nog een stap verder. Zo kun je in het geval van arbeidsmigranten ook efficiënter omgaan met huisvesting. Simpelweg omdat we al deze functies combineren in hetzelfde systeem, in plaats van in losse lijstjes. Dat reduceert de kosten en bespaart je een hoop tijd.

Het zijn enkele, maar toch doeltreffende resultaten van het werken met de Plan4Flex app die je uitzendbureau voorbereidt op omzetgroei. Meer weten? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op! We vertellen graag alles over de mogelijkheden die we samen met onze app kunnen bieden.