Skip to main content

Sessie 'Dakar en het bedrijfsleven'

Welke lessen doe je op in de woestijn tijdens de wereldberoemde Dakar-rally? Wat kun je leren van een ervaren rallyrijder? En hoe kun je die lessen toepassen om businessteams beter te laten samenwerken? Marije van Ettekoven vertelt erover in de sessie ‘Dakar en het bedrijfsleven’. Bekijk haar verhaal in deze video.

Je gegevens

Vul hieronder je gegevens in en we sturen je een mail met de videolink. Zo kun je hem op elk moment bekijken en terugkijken!

Video bekijken

Werken in een organisatie is net als rallyrijden een teamsport. Alle schakels versterken elkaar, en zijn even belangrijk. Van monteur tot navigator en van administratief medewerker tot directeur. Om je doelen te bereiken, moet je ook dingen doen die buiten je comfortzone liggen. Goede samenwerking, communicatie en digitale tools helpen je daarbij.

Marije van Ettekoven is navigator in het DDW Rallyteam dat afgelopen januari als 17e finishte in de Dakar Rally. Ze vertelt over de overeenkomsten tussen de Dakar en het bedrijfsleven. En legt de link tussen de duinen die je met verandermanagement over moet, om de finish van je implementatietraject te bereiken. Natuurlijk aangevuld met spectaculaire beelden van hun eigen rally.