Skip to main content

Plan4Task

Beheer eenvoudig taken binnen je organisatie.

Met Plan4Task beheer je taken binnen je organisatie. Een lekkage in de keuken of een medewerker die begeleiding nodig heeft? Maak een taak aan, koppel hem aan een collega en houd afhandeling in de gaten in één applicatie. Bijvoorbeeld voor je afdeling facilitair of binnen de organisatie.

Startscherm Plan4Task

Plan4Task heeft een desktop- en een appvariant. Zo heeft iedereen in je organisatie makkelijk toegang tot de lopende zaken, zowel je medewerkers op kantoor als degenen die onderweg zijn. Maak een taak aan, geef een omschrijving en voeg eventueel foto’s toe om de situatie te verduidelijken. Geef hem een deadline en koppel de taak aan een collega die ervoor verantwoordelijk is.

De gekoppelde collega krijgt een pushmelding in zijn app als hij een nieuwe taak krijgt toegewezen. Deze kan hij vervolgens bekijken, opvolgen en afhandelen vanaf een smartphone.

Een taak oppakken in de app.

Daarnaast beheer en registreer je keuringen in de taakbeheerapplicatie en voeg je eenvoudig terugkerende taken toe. Denk bijvoorbeeld aan de inspectie van CV-ketels. In het overzicht zie je in een oogopslag welke taken gereed zijn of nog open staan.

Dankzij de koppeling met Plan4Flex staat alle informatie over je huizen en voertuigen direct en altijd kloppend in de applicatie. Je beheert dus eenvoudig de taken in je organisatie zonder dubbel of handmatig werk!

Functionaliteiten Plan4Task

  • Taken aanmaken, opvolgen en afhandelen
  • Beschikbaar op desktop en als mobiele app
  • Taken opvolgen, tijd registreren en gereed melden in de app
  • Eenvoudig inzicht in openstaande en afgehandelde taken
  • Keuringen en terugkerende taken bijhouden
  • Integratie met Plan4Flex

Meer informatie

Meer weten over Plan4Task? Bekijk de demovideo of neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar Dréann van den Akker of bel 088-6906999. Dan bekijken we samen hoe jij je taakbeheer naar een hoger plan tilt.

Download de Plan4Task app