Skip to main content

Hét netwerkevent voor de flexbranche komt er weer aan. Zien we jou op dinsdag 11 juni tijdens de netwerkdag die we samen met Nocore en Van der Voort groep organiseren?

Netwerken, inspiratie en vermaak

Sinds vorig jaar kent de Nationale flexgolfdag ook een uitgebreid programma voor niet-golfers. Werk aan je skills tijdens een golfclinic en bewonder de historische binnenstad van Den Bosch vanaf het water. Duik (figuurlijk!) in de wereld van de beroemde schilder Jeroen Bosch of leer in de smalle doorgangen hoe de vestingsmuren de Brabantse hoofdstad beschermen tegen vijanden als legers en water…

We ontvangen je ’s ochtends met koffie en – natuurlijk – een Bossche bol. Vervolgens neemt spreker Rico Bakker ons mee in ‘de kracht van een slecht idee’. Na zijn sessie is het tijd voor lunch en starten we met het middagprogramma.

Rond 17:00 uur sluiten we af met een borrel en een heerlijke barbecue.

Het belooft weer een bourgondisch evenement te worden, waar we onze klanten graag bij hebben. Voor iedere klant hebben we daarom 2 gratis tickets klaarliggen voor deze dag. Alle klanten hebben inmiddels een uitnodiging gehad.

Zien we je daar? Schrijf je snel in!