Skip to main content

Ben jij erbij op hét netwerkevent voor de flexbranche? Schrijf je in voor de Nationale Flex Golfdag (ook voor niet-golfers!) op dinsdag 27 juni!

Samen met Nocore en Van der Voort Groep kijken we ernaar uit om je weer te ontmoeten op de golfbaan, kennis te delen en te netwerken. Na een korte sessie met een inspirerende spreker, gaan de golfers de strijd met elkaar aan in een 18 holes shotgun. Gasten zonder GVB volgen een golfclinic en ontdekken de historische binnenstad van Den Bosch.

Hoe ziet de dag eruit?

Bij binnenkomst starten we natuurlijk met Bossche bollen en koffie. Nadat je hebt bijgepraat met alle collega’s uit de flexbranche, slaan we de dag af met een inspirerende spreker (binnenkort onthullen we wie).

Een mooie voorbereiding op het actieve middagprogramma. Golfers met een GVB gaan de strijd met elkaar aan in een 18-holes shotgun. De niet-GVB’ers ontdekken de sport tijdens een golfclinic onder leiding van een golfprofessional en bekijken het historische centrum van Den Bosch vanaf het water van de Binnedieze.

Uiteraard ga je niet met een lege maag naar huis. De lunch, een hapje en drankje op de golfbaan en een borrel zijn belangrijke onderdelen van het programma. Samen sluiten we de dag samen af met een Live Cooking BBQ.

Programma

Tijd
Programma
10:00
Inloop
10:30
Start programma: welkom en inspirational speaker
11:30
Golfers de baan in | Lunchbuffet niet-golfers
12:00
Start shotgun
12:30
Start alternatief programma: golfclinic & vaartocht Binnendieze
17:00
Borrel & prijsuitreiking
18:00
Barbecue

Inschrijven

Zien we jou op 27 juni? Schrijf je dan nu in! In het inschrijfformulier kun je aangeven of je meedoet aan de golfwedstrijd of de clinic en de vaartocht.

Deelname is gratis voor klanten en relaties van Plan4Flex, Nocore en Van der Voort Groep.

Locatie

Golfclub de Haverleij
Leunweg 40
5221 BC, ’s Hertogenbosch

Parkeren kan voor de deur