Skip to main content

Direct je uitzendkracht bereiken heeft een nieuwe dimensie gekregen met de Plan4Flex App!
Deel snel informatie via de Plan4Flex App met jouw medewerkers waardoor ze direct op de hoogte van de planning. Maar de App biedt veel meer dan planning alleen.

Plan4Flex heeft haar planning software voor de uitzendbranche uitgebreid met de Plan4Flex App. Met behulp van deze app communiceer je snel en eenvoudig met je uitzendkracht. Dat gaat je veel tijd besparen. De app is zeer compleet want naast planning omvat het ook tijdsregistratie en digitaal ondertekenen van documenten.

Planning

Altijd en overal de planning inzien is een van de voordelen voor medewerkers. En deze informatie is altijd gelijk aan de planning in Plan4Flex. Hier hoef je niets extra’s voor te doen. Je bepaalt zelf, naast de tijden en klant, welke details van de planning je deelt in de App zoals functie maar ook informatie uit de vervoersplanning.

Urenregistratie

Kost het te veel tijd om werkurenbriefjes te verzamelen? Met de Plan4Flex App geef je de uitkracht de mogelijkheid om meteen na afloop van het werk de uren te valideren, eventueel corrigeren en te boeken. De geboekte uren zijn meteen voor je klant inzichtelijk indien de klant gebruik maakt van de Plan4Flex portal. Urenregistratie is nog nooit zo snel en makkelijk geweest.

Digitaal ondertekenen

Documenten deel je via de Plan4Flex App. Dan hoeven uitzendkrachten niet meer voor elke nieuw contract of veiligheidsvoorschrift naar kantoor te komen. Ook toon je de loonstroken in de App (indien integratie mogelijk met backoffice software). Deze documenten kunnen medewerkers met de App ondertekenen door middel van een digitale handtekening. Dus niet meer alles uitprinten en daarna weer alles inscannen. Dit vereenvoudigt je digitale proces.

Beschikbaarheid doorgeven

Om tot een correcte planning te komen is de beschikbaarheid van je medewerker erg belangrijk. De uitzendkracht kan in de App aangeven wanneer hij beschikbaar is voor werk. Dus snel de planning maken in Plan4Flex zonder bij de medewerker dit na te hoeven vragen.

Communicatie via sms, mail of de app

Naast het versturen van SMS- of mailberichten rechtstreeks vanuit de planning, biedt Plan4Flex de mogelijkheid een push-bericht te versturen naar de Plan4Flex App. Zo communiceer je snel met je medewerkers. Laat ze eenvoudig weten wanneer een planning is gewijzigd of wanneer een document klaar staat om te ondertekenen.

Aanbod in verschillende talen

Omdat niet alle flexwerkers de Nederlandse taal beheersen, wordt de Plan4Flex App ook aangeboden in andere talen, zoals Engels, Pools en Roemeens. Bekijk de pagina Plan4Flex App voor het actuele taalaanbod.

Kosten

De Plan4Flex App is voor de uitzendkracht gratis te downloaden voor Android, iOS of Windows.
Voor de uitzendorganisatie rekent e-Wings ICT een eenmalige vergoeding voor installatie met instructie en een kleine toeslag op het abonnement.

Bekijk voor alle informatie de pagina Plan4Flex App.