Nieuw in Plan4Flex

Samen blijven we doorontwikkelen
Cursusdagen Plan4Flex App
23-09-2019
Er staan een aantal trainingsmiddagen gepland voor de Plan4Flex App. De training zal worden gegeven in ons  kantoor e-Wings ICT, aan De Bloemendaal 23 te 's-Hertogenbosch. U kunt uitsluitend aan deze training deelnemen als u ook daadwerkelijk met de Plan4Flex App gaat werken.
Verzekerd van zorg
23-09-2019
Uw flexmigrant is verplicht om een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Plan4Flex biedt de uitzender de kans om hierbij te helpen. Met de basisverzekering heeft uw buitenlandse werknemer recht op de noodzakelijk zorg, zoals huisartsenzorg, ziekenhuisopname en spoedeisende hulp.
Commercieel medewerker gezocht
23-09-2019
Plan4Flex is door exponentiele groei per direct op zoek naar een Commercieel Medewerker voor onze afdeling Sales en Marketing.
Lancering Plan4Flex APP
23-09-2019
Direct uw uitzendkracht bereiken heeft een nieuwe dimensie gekregen met de Plan4Flex App! Deel snel informatie via de Plan4Flex App met uw medewerkers waardoor ze direct op de hoogte van de planning. Maar de App biedt veel meer dan planning alleen.
Kennissessie: Efficiënter communiceren  (op herhaling)
23-09-2019
Goede communicatie is een pré als het gaat om werken in de uitzendbranche.  De taalbarrière van de arbeidsmigrant is niet de enige uitdaging waarmee we te maken hebben. Hoe kunnen we elkaar beter bereiken én begrijpen? En hoe heb ik sneller contact met mijn klanten? Hoe deel ik mijn informatie?
Nieuwe klantenportaal
26-08-2019
We zijn verheugd om u mede te delen dat we onze nieuwe klantenportaal gereed is voor gebruik. Het was een zware bevalling door de hoge eisen die we aan dit nieuwe platform hebben gesteld. Het portaal is een basis waar in de toekomst nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd gaan worden. We starten met een geheel nieuw ontwerp, de oude maar vertrouwde opties en natuurlijk enkele nieuwe functies. We horen altijd graag uw opmerkingen.
Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je in en ontvang de laatste Tips en Trucs
KvK: 30163716
NL8091.66.677.B01
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram