Skip to main content

Cloud event Plan4Flex 18 april

Wat vond je ervan?

Goed dat je erbij was op 18 april!

We zijn erg benieuwd hoe je terugkijkt op het evenement, de inhoud van de sessies en de kansen die Plan4Flex 365 jou biedt.

Help je ons met 2 minuten van je tijd? Met jouw evaluatie help je ons om evenementen en informatie over de cloud in de toekomst beter af te stemmen op jouw wensen.

Onderaan vind je nog een speciaal aanbod van Micros voor een IT-check.

Zorg dat je de boot niet mist!

Ben jij benieuwd welke voordelen Plan4Flex in de cloud je oplevert? Wil je weten wat cloud nou precies inhoudt, welke voordelen een overstap je brengt en hoe je collega’s meekrijgt in een nieuwe werkwijze?

Plan4Flex draait sinds begin 2022 in de cloud. Dit biedt jouw organisatie een hoop voordelen. Met dit evenement laten we je kennismaken met Plan4Flex 365, jouw operationele software in de cloud. Hier heb je alle ruimte en tijd om te leren wat het inhoudt en alle vragen te stellen die in je opkomen.

Voor wie?

Plan4Flex-klanten die nog niet in de Plan4Flex 365-omgeving werken en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden en kansen die de nieuwe omgeving biedt.

Toffe sprekers

Leer alles over de ins en outs van cloud. Twee sprekers nemen je mee in hun inspirerende verhalen over het hoe, wat en waarom van cloud en het thema security.

Bedrijven adviseren in het kiezen van de juiste Cloud werkplek oplossing(en) voor hun medewerkers, processen en diensten. Door niet alleen naar de techniek te kijken maar goed te luisteren naar de klantbehoefte – dat is wat Michael doet. In zijn sessie neemt hij ons mee in de wereld van cloud: wat is het, hoe helpt het jouw organisatie vooruit en hoe zorg je ervoor dat medewerkers mee gaan in de verandering?

Ethisch hacker Barry van Kampen adviseert bedrijven over de veiligheid van hun systemen. Hij maakt je bewust van uitdagingen en kwetsbaarheden en leert je kritisch kijken naar security.