Skip to main content

Cloud event Plan4Flex 18 april

Leer alles over de cloud. Wat is het, waarom wil je dit en hoe stap je over. Samen met onze partner Micros nodigen we je uit. Laat je inspireren en zorg dat je de boot niet mist!

Zorg dat je de boot niet mist!

Ben jij benieuwd welke voordelen Plan4Flex in de cloud je oplevert? Wil je weten wat cloud nou precies inhoudt, welke voordelen een overstap je brengt en hoe je collega’s meekrijgt in een nieuwe werkwijze?

Plan4Flex draait sinds begin 2022 in de cloud. Dit biedt jouw organisatie een hoop voordelen. Met dit evenement laten we je kennismaken met Plan4Flex 365, jouw operationele software in de cloud. Hier heb je alle ruimte en tijd om te leren wat het inhoudt en alle vragen te stellen die in je opkomen.

Voor wie?

Plan4Flex-klanten die nog niet in de Plan4Flex 365-omgeving werken en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden en kansen die de nieuwe omgeving biedt.

Toffe sprekers

Leer alles over de ins en outs van cloud. Twee sprekers nemen je mee in hun inspirerende verhalen over het hoe, wat en waarom van cloud en het thema security.

Bedrijven adviseren in het kiezen van de juiste Cloud werkplek oplossing(en) voor hun medewerkers, processen en diensten. Door niet alleen naar de techniek te kijken maar goed te luisteren naar de klantbehoefte – dat is wat Michael doet. In zijn sessie neemt hij ons mee in de wereld van cloud: wat is het, hoe helpt het jouw organisatie vooruit en hoe zorg je ervoor dat medewerkers mee gaan in de verandering?

Ethisch hacker Barry van Kampen adviseert bedrijven over de veiligheid van hun systemen. Hij maakt je bewust van uitdagingen en kwetsbaarheden en leert je kritisch kijken naar security.

Programma

In één ochtend leer je alles wat je moet weten over cloud: waarom Plan4Flex verplaatst naar de wolken, wat de voordelen voor je organisatie zijn, hoe je collega’s meekrijgt in de nieuwe werkwijze en op welke securityzaken je moet letten.

Dit alles terwijl we een mooie vaartocht maken door het Rotterdamse havengebied. Na twee uur meren we geïnspireerd weer aan. De lunch staat voor je klaar om nog even na te praten over alles wat je gehoord hebt.

9:30 uur: Inloop en boorden met koffie en thee
10:00 uur: Afvaart
10:05 uur: Welkom en korte introductie toekomstplannen
10:30 uur: Michael Rudge: wat, waarom en hoe van cloud?
11:15 uur: Barry van Kampen: cloud en security
11:45 uur: Ruimte voor vragen en netwerken
Rond 12:00 uur: Aanmeren + lunch (optioneel)

Locatie

We ontvangen je op dinsdag 18 april aan het water in Schiedam bij hosting partner Micros.

Het adres is:
Karel Doormanweg 5
3115 JD Schiedam

Inschrijfformulier Plan4Flex cloud event

Ben jij erbij op 18 april?  Schrijf je dan in via dit formulier.