Urenregistratie

Uren Registratie

Werk gedaan, uren verzamelen. Dat is nog een hele uitdaging, maar noodzakelijk voor een goede verloning. Het aantal uren wordt vaak op veel verschillende manieren aangeleverd. Plan4Flex zorgt voor een bundeling van die manieren. Uren kunnen verzameld worden met de app van de uitzendkracht. Het klantenportaal verzorgt de uren vanuit de klant. U kunt ook urenlijsten aanleveren die Plan4Flex gemakkelijk kan inlezen. Dat gebeurt snel en foutloos.

Cao ontrafelen

Na het tellen van de uren is het zaak om de juiste cao toe te passen. Controle is belangrijk, zodat uitbetaling uiteindelijk conform de regels gebeurt. Er zijn uitzendbureaus die met veel verschillende cao’s te maken hebben. In Plan4Flex ontwerpen we de ca0-regels en leggen ze vast in de ontrafelaar.

Het is heel eenvoudig om tijdvensters te maken met onregelmatigheidstoeslagen voor alle dagen van de week, inclusief drempels, overgangsregels en overwerkinstellingen op dag- en weekniveau. Eventueel aanvullende periodieke loontabellen toepassen is allemaal mogelijk in Plan4Flex. Een kwestie van goed inrichten om daarna automatisch de juiste regels toe te passen.

Digitaal dossier

Een digitaal dossier is de verzamelplaats voor alle documenten van de uitzendkracht. Het digitale contract, ID-kaarten, certificaten en andere relevante documenten zijn eenvoudig in het digitale dossier van Plan4Flex op te slaan. Dat kan natuurlijk ook voor een digitaal dossier voor klanten en huisvesting, inclusief contracten, energienota’s en andere digitale documenten. Of keuringsrapporten voor de SN-app, die wij met onze Plan4Flexinspectieapp kunnen uitvoeren.

Integratie

Integratie is belangrijk om met andere softwarepartijen samen te werken. Het proces start niet altijd in Plan4Flex en eindigt zeker niet in Plan4Flex. De data worden immers ook gebruikt in andere software. Hiervoor hebben we integraties met back officesoftware. Integratie is mogelijk met ID-scanners met DI tools om allerlei data goed te analyseren, of er is integratie met de zorgverzekeraar.

Mobiele app

Onze mobiele app is het ideale middel om snel, gemakkelijk en voordelig met de uitzendkracht te communiceren. Deel automatisch de planning, met werktijden, adressen, eventueel vervoer et cetera. De app heeft ook de mogelijkheid om uren te registreren. In de app kan de uitzendkracht digitaal documenten ondertekenen. Het is mogelijk om pushberichten via de app te sturen, waar de ontvanger op kan reageren via de chatfunctie. De taal kan aangepast worden om het voor buitenlandse uitzendkrachten makkelijker te maken.

Klantportaal

Klanten van de uitzender kunnen gemakkelijk inloggen in hun persoonlijke klantportaal. Uiteraard is het klantportaal in de eigen huisstijl te configureren, zodat dit herkenbaar is voor de klant. In het klantportaal staat alles wat de klant nodig heeft, zoals inzage in de planning, werkbriefjes en het digitale dossier. Uren invullen, muteren, goed- of afkeuren, aanvragen invoeren of wijzigen: in het Plan4Flex klantportaal is het snel en eenvoudig geregeld.

Rapportage

Plan4Flex verzamelt veel data, die op allerlei manieren gepresenteerd kunnen worden in een rapport. Deze rapporten geven een prima inzicht in de bedrijfsprocessen. Ook is het mogelijk om Plan4Flex te integreren met business intelligence tools. Deze BI-tools presenteren bijvoorbeeld een dashboard, die live data inzichtelijk kunnen maken.

Vraag een demo aan
Benieuwd wat Plan4Flex voor uw organisatie kan betekenen?
We delen graag onze kennis en ervaring.
KvK: 30163716
NL8091.66.677.B01
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram