Skip to main content

Solid Online

Koppelplatform verzorgt als ’tussenlaag’ de koppeling tussen verschillende softwarepakketten.

Connector, het flexibele koppelplatform voor de flexbranche

De Solid Online Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Zaken handmatig overtypen Excellijsten importeren is niet meer nodig. Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct.

De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwarepakketten. Als frontoffice bijvoorbeeld een ATS (Applicant Tracking System) voor het recruitmentproces, een planningspakket en een urenregistratiepakket. Daarnaast een backoffice om te verlonen en doorgaans ook een financieel systeem.

Ieder softwarepakket heeft echter zijn eigen indeling, waardoor de systemen meestal niet op elkaar aansluiten. Dan moeten gegevens van het ene naar het andere systeem handmatig worden overgetypt of met Excel worden overgezet. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is echter essentieel dat de data overal synchroon en correct blijft. Om dit op te lossen, laten bedrijven vaak een eigen koppeling bouwen. Dit is een tijdrovende en dure oplossing en zodra er iets wijzigt in een van de pakketten, is de koppeling verouderd en moeten bedrijven opnieuw investeren in software ontwikkeling. Dat lost Solid Online voor je op.

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het om. De software helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen. Door:

  • Data te stroomlijnen
  • Processen schaalbaar te maken en te optimaliseren

Dit vermindert dubbel (invoer)werkt en zorgt ervoor dat je minder fouten maakt. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop. Op deze manier stelt Solid Online organisaties in staat efficiënter te worden en leggen we de basis voor groei.

Met de Solid Online Connector integreer je alle systemen en zijn handmatige acties verleden tijd. Hiermee koppel je jouw Plan4flex-omgeving eenvoudig aan je andere applicaties!

Meer weten over de samenwerking tussen Solid Online en Plan4Flex? Ontdek hoe deze koppeling ervoor zorgt dat onze operationele software integreert met elk denkbaar pakket in de uitzendbranche. Lees het artikel “Plan4Flex en Solid Online laten software samenwerken“.

Ga terug