Skip to main content

Pjotr

Brengt vraag en aanbod in de uitzendbranche samen.

Pjotr brengt vraag en aanbod samen, als een soort AirBnB voor de uitzendbranche. Daarnaast stimuleert het platform dat Europese uitzendkrachten zichzelf blijven ontwikkelen via een slim systeem dat gebruikmaakt van gamificationtechnieken. Samen verbeteren Plan4Flex en Pjotr de resultaten van uitzendbureaus en de journey van de Europese uitzendkracht. Dit doen we door een actieve verbinding te realiseren tussen de achterkant en de voorkant van de uitzendorganisatie.

Beide organisaties geloven dat investeren in de relatie tussen uitzendbureau en uitzendkracht de branche een enorme impuls kan geven. Klanten van Plan4Flex vinden door de samenwerking met Pjotr eenvoudig nieuwe Europese uitzendtalenten voor hun vacatures. Uitzendkrachten die al aan het werk zijn, zetten we positief in beweging om hun vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe dingen te leren en aan belangrijke zaken te voldoen of deze te borgen (bijvoorbeeld op tijd zijn, uren aanleveren, schone huisvesting). Ontdek in de video hieronder hoe Pjotr werkt.

“Mensen beginnen te bloeien als je ze in hun kracht zet. Als je ergens goed in bent en je vindt het leuk, dan gaat het je een stuk beter af. De uitzendbranche is een onwijs gereguleerde branche. Er wordt gewerkt met zó veel verschillende certificaten, controles en regels. Maar ik denk dat je veel meer uit die relatie haalt, als je tijd steekt in écht persoonlijk contact.”

Ard van DiepenOprichter Pjotr
Plan4Flex Pjotr handdruk

Dréann van den Akker (Plan4Flex) en Ard van Diepen (Pjotr)

Meer weten over de samenwerking tussen Plan4Flex en Pjotr? Lees dan het artikel “Pjotr en Plan4Flex: samen voor een betere uitzendbranche” of ontdek hoe Pjotr werkt in de video hieronder.

Hoe werkt Pjotr?

Ga terug