Skip to main content

ORIBI ID-Solutions

Identiteitscontrole als middel om je bedrijfsprocessen te verbeteren

Met de integratie tussen ORIBI ID-Solutions en Plan4Flex weet je zeker dat de identiteit van je medewerker klopt én worden gegevens automatisch ingelezen in je operationele software.

ORIBI ID-Solutions is het eerste bedrijf dat het verwerken van een identiteit heeft vertaald naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In hun optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken. Een identiteit wordt namelijk geverifieerd met een reden. Deze reden kan zeer divers zijn, zoals het verlenen van toegang, het uitlenen van personeel, het inschrijven van een burger, het aanvragen van een formulier of het aangaan van een contract.

ID-bewijzen controleren en verwerken

ID-Employee is een toepassing die (uitzend)organisaties in staat stelt om de ID-bewijzen en gegevens van uitzendkrachten of medewerkers te controleren én te verwerken. Uiteraard volledig via de richtlijnen van de AVG.

Met ID-Employee kun je een medewerker in dienst nemen of iemand uitzenden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de juistheid van de identiteit. Dankzij de koppeling met Plan4Flex worden de gegevens van de identiteitskaart of het paspoort direct ingelezen in je Plan4Flex-omgeving.

ORIBI ID-Solutions biedt verschillende mogelijkheden als het aankomt op het controleren van de identificatie van jouw uitzendkrachten. Dit kan door middel van apparatuur die je eenvoudig op je balie plaatst, maar ook via de ID-App.

Deze ID-App zorgt ervoor dat je verificaties kunt uitvoeren op locatie en op afstand. Als je bijvoorbeeld werkt met een wervingskantoor in Polen, kunnen zij via de ORIBI ID-App de echtheid van het identiteitsdocument verifiëren én de gegevens direct doorzetten naar jouw Plan4Flex-omgeving. Dit zorgt voor meer zekerheid, dat geeft vertrouwen!

Alles-in-één-systeem waarborgt groei van uitzendbureau Werckpost

Voorheen regelde uitzendbureau Werckpost werkplanning, vervoersplanning en huisvestingsplanning in een maatwerksysteem. Toen de uitzender dat systeem ontgroeide, stapte koos het voor Plan4Flex. Dankzij de koppeling tussen de operationele software en de identiteitscontrolefunctie van ORIBI, verloopt de identiteitscontrole nu foutloos.

Benieuwd hoe? Accountmanager Lubbert Schenk vertelt erover in dit klantverhaal.