Skip to main content

Oribi ID-Solutions

Identiteitscontrole als middel om je bedrijfsprocessen te verbeteren

ORIBI ID-Solutions is het eerste bedrijf dat het verwerken van een identiteit heeft vertaald naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In hun optiek is het controleren van een identiteit geen doel op zich, maar een middel om een belangrijk doel te bereiken. Een identiteit wordt namelijk geverifieerd met een reden. Deze reden kan zeer divers zijn, zoals het verlenen van toegang, het uitlenen van personeel, het inschrijven van een burger, het aanvragen van een formulier of het aangaan van een contract.

ID-bewijzen controleren en verwerken

ID-Employee is een toepassing die (uitzend)organisaties in staat stelt om de ID-bewijzen en gegevens van uitzendkrachten of medewerkers te controleren én te verwerken. Met ID-Employee kun je een medewerker in dienst nemen of iemand uitzenden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de juistheid van de identiteit. Door onder andere de koppeling met Plan4Flex kan deze oplossing geïntegreerd gebruikt worden binnen de Plan4Flex-omgeving.

Oribi biedt verschillende mogelijkheden als het aankomt op het controleren van de identificatie van jouw uitzendkrachten. Dit kan door middel van apparatuur die je eenvoudig op je balie plaatst, maar ook via de ID-App. Deze ID-App zorgt ervoor dat je verificaties kunt uitvoeren op locatie. Dit zorgt voor meer zekerheid, dat geeft vertrouwen!

Ga terug