Skip to main content

Moving Intelligence

Ritregistratie op orde dankzij gps-trackers.

Hoeveel tijd ben jij nu kwijt met het controleren van ritten die gepland en uiteindelijk uitgevoerd zijn? Dat kan minder, dankzij de koppeling met Moving Intelligence. Door onze samenwerking kunnen is het nu mogelijk om de data uit het systeem van Moving Intelligence te importen in Plan4Flex. De software vergelijkt de daadwerkelijk gereden ritten met de vervoersplanning van Plan4Flex.

Zijn er afwijkingen in de gemaakte ritten? Dan zie je die overzichtelijk terug in Plan4Flex.

Oplossing voor kleinere marges

Wanneer je werknemers in opdracht op de weg hebt rijden, zoals bijvoorbeeld monteurs of uitzendkrachten, is het steeds kleiner worden van de marges per opdracht een bekend probleem. Een waterdichte rittenregistratie en nauwkeurige planning is hierom van steeds groter belang. Alleen het controleren of de gemaakte kilometers en uitgevoerde tijd overeenkomen met de planning kost enorm veel tijd en is erg foutgevoelig. Dat lost deze integratie tussen Moving Intelligence en Plan4Flex op.

Geautomatiseerde bedrijfsvoering

Waar je gewend bent dat het uitzoekwerk van de rittenregistratie enorm veel werk kost, hoef je met deze koppeling bijna niets meer zelf te doen. Moving Intelligence zorgt dat al jouw bedrijfswagens worden voorzien van gps-trackers. Vervolgens importeer je alle benodigde data, zoals de gereden kilometers, in Plan4Flex.

De software controleert onder of alles klopt met de door jouw gemaakte planning, wanneer de ritten zijn gemaakt en of alles binnen marges is gebleven. Deze marges stel je uiteraard zelf eenmalig in. Worden er afwijkingen gevonden? Dan krijg jij een melding waar de afwijking is gevonden welk voertuig of welke medewerker het betreft. Meer hoef je niet te doen.

De voordelen van de koppeling

  • Efficiëntere bedrijfsvoering
  • Hoge tijdsbesparing
  • Verlaging in de foutmarges
  • Hoge controle over je voertuig- en ritbeheer
  • Eventueel misbruik van voertuigen kunnen signaleren
  • Altijd alles overzichtelijk voor het berekenen van bijtelling

Wanneer je te maken hebt met werknemers die in opdracht onderweg zijn is het bijhouden van de zakelijke kilometers belangrijk. Niet alleen om zo inzichtelijk te krijgen wie waar voor een bepaalde tijd is geweest en of dat met de planning overeenkomt, maar ook voor de financiële administratie. Met deze oplossing, biedt Moving Intelligence ondernemers een waterdichte rittenregistratie, zijn handmatige urenstaten verleden tijd en zie je live waar je voertuigen en medewerkers zich bevinden.

Ook voorkom je boetes en bijtelling nu een sluitende kilometeradministratie wordt bijgehouden conform de eisen van de Belastingdienst. Zo draagt de combinatie met Plan4Flex bij aan een nog efficiëntere dienstverlening en minder werkdruk bij jou als werkgever.

Wil je meer weten over deze koppeling of wat Moving Intelligence nog meer doet? Bekijk de website.