Skip to main content

i8

Slimme oplossingen voor business intelligence en performance management

Team i8 is specialist in Business Intelligence en Performance Management. Het team levert pasklare oplossingen, van ontwerp tot implementatie en training.
De rapportage- en analysesoftware biedt snel inzicht in jouw resultaten. Dankzij de centrale database kijkt iedereen naar dezelfde informatie. Zo heb je altijd één versie van de waarheid!

Partnership Plan4Flex

i8 is al jarenlang partner van Plan4Flex. Ook heeft de BI-partij een strategisch partnership met Nocore. Deze samenwerking biedt pasklare oplossingen voor de schoonmaak- en flexbranche. Naast de vele standaard rapportagemogelijkheden van Plan4Flex, maak je met de BI-tool van i8 eenvoudig dashboards en dynamische rapportages, gebaseerd op informatie uit Plan4Flex. Werk je ook met Nocore of andere gegevensbronnen (bijvoorbeeld uit financiële systemen)? Dan zie je die data ook terug.

Door deze intensieve samenwerking kent i8 alle ins en outs voor het ontsluiten van data. Dat maakt de implementatietrajecten en investeringen laagdrempelig en toegankelijk en houdt de oplossingen hoogwaardig en klaar voor de toekomst.

Effectieve besluitvorming

De planningstool van Plan4Flex helpt uitzendbedrijven met ingewikkelde planningsvraagstukken of een sterk wisselende personeelsplanning. Werk, vervoer en huisvesting komen samen in één operationeel systeem. Door deze tool te combineren met de rapportage- en analysesoftware van i8 heb je altijd en overal snel en eenvoudig inzicht in je resultaten en onderliggende cijfers. Zo zorgt de koppeling tussen Plan4Flex en i8 voor effectieve besluitvorming.

Eén totaaloplossing

Het team van i8 kijkt samen met jou naar je informatiebehoefte en biedt schaalbare en geïntegreerde oplossingen voor rapportage, analyse, forecasting en dashboarding. Deze oplossingen combineren met gemak gegevens uit verschillende databronnen voor snelle rapportages en analyses op basis van grote datasets. De databronnen zijn bovendien op elk gewenst moment verder uit te breiden of te optimaliseren.

Overal en altijd één versie van de waarheid

Met de gebruiksvriendelijke software maken alle gebruikers in de organisatie eenvoudig zelf rapportages en analyses op basis van dezelfde versie van de data. In combinatie met Microsoft Power BI tonen dashboards in één oogopslag hoe de onderneming ervoor staat. Dat biedt snel een betrouwbaar inzicht in uw resultaten, waar of wanneer dan ook.

Ga terug