Support Consultant (32 - 40 uur) - Plan4Flex

 

Ben jij op zoek naar een variërende functie in ICT support, waarbij geen dag hetzelfde is? Vind jij het leuk om klanten optimaal te ondersteunen en wil jij jouw functie zelf kunnen vormgeven? Dan is deze vacature van Support Consultant bij Plan4Flex iets voor jou!

 

Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT en helpt momenteel ruim 100 bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voor 99% op bedrijven in de uitzendbranche. Een jong team van 17 collega’s zet zich iedere dag in om hun klanten optimaal te ondersteunen.

 

Wat is jouw uitdaging ?

Als Support Consultant bij Plan4Flex ben jij onderdeel van hét kenniscentrum en sta je dagelijks in contact met klanten om het gebruik van de geboden software van Plan4Flex te optimaliseren.
Geen dag is hetzelfde! De vragen komen telefonisch, per mail of via het ticketsysteem binnen en variëren in complexiteit. Er staat een enthousiast team van collega’s klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Met jouw organisatietalent en met behulp van het ticketsysteem van Plan4Flex weet jij het overzicht te bewaren en ben je op de hoogte van alle statussen.

 

Na een inwerktraject weet jij van deze functie een zelfstandige functie te maken, waar je samen met je collega’s werkt aan de oplossing voor de klant. Uiteindelijk ben je in staat je collega’s te ondersteunen bij het testen van de software en het opbouwen van een nieuwe interne kennisbank. Kortom: je bent een aanpakker, je vindt het fijn om praktische oplossingen te bedenken en je draagt graag bij aan het leveren van topkwaliteit.

Wie ben jij?
Je bent proactief ingesteld en je wil graag toewerken naar een verantwoordelijke en zelfstandige rol. Jij weet hoe je de beste service verleent en met jouw creativiteit en kennis kom je tot de beste oplossingen. Daarnaast kun je snel schakelen tussen afdelingen en lukt het jou om de klantbehoeftes/-vragen uitstekend te vertalen naar de rest van de organisatie.

Daarnaast:

 • beschik je minimaal over hbo denk- en werkniveau;
 • is kennis van de uitzendmarkt, detacheren en administratieve processen een pre en absoluut geen must;
 • beschik je over passie voor IT;
 • bezit je over goede communicatieve vaardigheden en een analytisch vermogen, waarmee je de ‘waarom-vraag’ helder kunt analyseren en tot praktische oplossingen kunt komen;
 • woon je bij voorkeur in (de omgeving van) Den Bosch.

 

 

 

 

 Wat heeft Plan4Flex jou te bieden?

 • Een direct dienstverband bij Plan4Flex.
 • Een uitdagende en afwisselende fulltime functie, waarbij 32 uur bespreekbaar is.
 • Goede mensen willen ook goed betaald worden en dat begrijpen ze bij Plan4Flex. Je salaris is dan ook afhankelijk van jouw leeftijd, capaciteiten en prestaties.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime dienstverband).
 • Goede pensioenregeling.
 • Een aantrekkelijke jaarlijkse teambonus bij het behalen van de vastgestelde teamdoelen.
 • Plan4Flex investeert graag in jou en je krijgt dan ook de kans om je te blijven ontwikkelen d.m.v. trainingen, cursussen en/of opleidingen.

Waar ga je werken?

Plan4Flex is de planningssoftware van e-Wings ICT. Met hun eigen ontwikkelde software helpen zij momenteel ruim 100 bedrijven inzicht te krijgen in hun planning en urenregistratie. Plan4Flex richt zich voor 99% op bedrijven in de uitzendbranche.

Met een jong team van 17 personen zetten zij zich iedere dag in om hun klanten optimaal te ondersteunen. Daarnaast verwerken zij in hun ICT producten de nieuwste ontwikkelingen in de markt en branche.

 

Het bedrijf groeit snel en  ze verwachten ook dit jaar weer een groei van 30%. De platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen zorgen voor een open, flexibele en informele sfeer Plan4Flex stimuleert graag jouw ambities; er is dan ook voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en eventueel door te groeien!

 

Interesse? Mooi, dan komen wij graag met jou in contact!

Steamz ondersteunt Plan4Flex bij het werving & selectie traject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Plan4Flex. Solliciteer bij voorkeur via de solliciteerbutton op de vacaturepagina van Steamz. Heb je nog vragen over de vacature en/of organisatie,  neem dan contact op met Daphne de Bakker-Verbeek via 06 18 25 88 32 of daphne@steamz.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram