Skip to main content

Support Engineer / medewerker IT-support vacature

Lijkt het je leuk om een relatie op te bouwen met klanten en ze te helpen met uiteenlopende vragen?

Lijkt het je leuk om een relatie op te bouwen met klanten en ze te helpen met uiteenlopende vragen? Krijg jij energie van het zoeken naar de passende oplossing voor een probleem? En werk jij het liefst in een informele omgeving met gezellige collega’s? Dan is de functie support engineer bij e-Wings ICT iets voor jou!

Als support engineer ondersteun je klanten bij vragen over onze operationele software. Je denkt met ze mee en helpt klanten door goed te luisteren, gerichte vragen te stellen en een passende (technische) oplossing te bieden. Je brengt de klantvraag in kaart, overlegt met collega’s en communiceert de oplossing naar de klant. De verhouding tussen technisch en functioneel werk passen we aan op jouw wensen. Ben jij liever functioneel bezig, of ontwikkel jij je tot technisch specialist?

Samen met je vier collega’s van de supportdesk ga jij op zoek naar de passende oplossing voor de klant. Hierbij werk je samen met onze ontwikkelaars en consultants. Je bouwt een relatie op met klanten en adviseert hen over uiteenlopende vragen. Maximale klanttevredenheid is hierin voor jou het allerbelangrijkst. Een mooie uitdaging, want met inbreng van jouw kennis en klantgerichtheid kun je de klant in bijna alle gevallen verder helpen.

Een dag als support engineer

Iedere dag op de supportdesk is anders. Eenvoudige en complexere vraagstukken lossen elkaar af. De ene keer vraagt een gebruiker hoe zij een module van de planningsoftware (Plan4Flex) instelt. En de andere keer komt er een bug binnen waardoor het systeem niet meer naar behoren werkt.

Er komt een vraag binnen via de telefoon, e-mail of het ticketsysteem. Die ga jij beantwoorden. Je overlegt met de melder om erachter te komen wat zijn vraag is. Analyseert het probleem en lost het waar mogelijk op. Kom je er niet helemaal uit? Dan heb je back-up van je supportcollega’s, consultants en de programmeurs.
Martine vertelt je over haar werk op support in deze video.

Wat krijg je van ons?

Naast een leuke baan met fijne collega’s bieden we jou:

Thuis of op kantoor in Den Bosch

Gezellig, jong team met leuke uitjes

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling, in functie en met opleidingen

€2850 – 4000, afhankelijk van ervaring en expertise

En verder:

 • Interne doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld FO ontwerper of Consultant
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met cursussen, opleidingen en trainingen. We luisteren graag naar jouw ambities
 • Laptop van de zaak
 • Thuiswerkvergoeding
 • Goede pensioenregeling
 • Jaarlijkse teambonus bij het behalen van de doelen
 • Een mooie uitdaging bij een snelgroeiend en jong bedrijf
 • Fijne werkplek in Den Bosch, goed bereikbaar met de auto en de fiets

Wie ben jij?

 • Klantgerichte aanpakker die voldoening haalt uit vragen oplossen, ook de complexere
 • Iemand die makkelijk samenwerkt met collega’s en klanten, maar ook zijn/haar eigen werk zelfstandig oppakt
 • Je leert graag nieuwe dingen, ziet kansen en spreekt je ideeën uit
 • Gezegend met een analytische en kritische houding waarmee je klanten en collega’s slim vooruithelpt
 • Proactief. Je pakt zaken op als je ze voorbij ziet komen
 • Technische kennis is een pré, zeker geen must (denk aan kennis van SQL, IIS, Windows serveromgevingen, Exchange en Office 365)

Waar ga je werken?

E-Wings ICT maakt uitgebreide operationele software voor onder andere uitzendbureaus. Vanuit ’s-Hertogenbosch werken 30 jonge, enthousiaste professionals aan de Plan4Flex-software. Er is dus altijd iemand in voor een praatje over je weekend, het zwemdiploma van je zoontje of je nieuwe huisdier.

Onze werkwijze is gestructureerd en informeel. We houden van gezelligheid, aanpakken en transparantie. Afspraak is voor ons ook echt afspraak. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen, en daar krijg je dan ook alle ruimte voor.

Interesse in de vacature support engineer?

We groeien snel en verwachten ook komend jaar een hoop werk. Daarom zoeken we een nieuwe supportcollega die ons team aanvult. Op de pagina Over ons vertellen we je van alles over onze organisatie.
Heb je nog vragen over de vacature support engineer of onze organisatie? Of wil je direct solliciteren? Stuur dan een mailtje met korte motivatie en je cv naar Egbert Wingens via info@ewingsict.nl of bel 088-6906999.
Natuurlijk kunnen we je motivatie ook via de telefoon bespreken. Of neem een video en stuur die samen met je LinkedIn-profiel aan ons door. Je hoort zo snel mogelijk van ons!

Jouw toekomstige collega’s

Ga terug

Wat doet een support engineer?

Je nieuwe collega’s?

Team e-Wings ICT

Maak kennis met ons team!

Meer weten? Plan je terugbelverzoek!

Bel direct 088-6906999 of plan een terugbelverzoek.