Een belangrijke tool die Plan4Flex van Madlogic afneemt, is Magic. Karen van Kempen van Madlogic: “Veel organisaties onderkennen de meerwaarde van video in hun IT-omgeving, maar ze willen geen aparte app, dat moet gewoon allemaal in de klantspecifieke applicatie opgenomen zijn. Plan4Flex wilde daarom hun systeem graag met dat van ons koppelen. Video is namelijk een prima manier om zaken te communiceren en te ondertitelen in verschillende talen. Door onze systemen te koppelen, krijgen uitzendbureaus de beschikking over video’s, bijvoorbeeld voor instructie en wet- en regelgeving.”

Melding

Medewerkers ontvangen een melding op hun smartphone of tablet wanneer nieuwe informatie beschikbaar is en hij of zij bepaalt vervolgens zelf wanneer deze informatie wordt bekeken. Magic is geschikt voor alle soorten content, zoals video, podcasts, assesments, quizzen en zelfs e-learning. Om de relevantie voor de ontvanger te vergroten is het mogelijk om interactie uit de gamification-techniek toe te voegen. Dit maakt Magic tot een professionele communicatie tool waarmee organisaties hun medewerkers binden en boeien.

Assessment

Zoals gezegd kunnen video’s worden gepusht naar de Plan4Flex App en ondertiteld worden in verschillende talen. Na afloop van de video krijgt de ontvanger een kort assessment met een aantal vragen, om te controleren of de video goed begrepen is. Karen: “Dat assessment moet je ook echt halen en geeft een certificaat of bewijs om bij een bepaalde opdrachtgever aan de gang te mogen gaan’. Voordeel hiervan is dat de uitzendkrachten beter voorbereid aan het werk gaan. Zo’n video kun je op allerlei momenten beschikbaar maken. Als uitzendkrachten naar Nederland komen, om ze te onboarden, informatie omtrent wonen. Plan4Flex heeft prachtige software, maar miste nog deze tool. Een video zegt vaak meer dan 1000 woorden en dringt beter door.”

Andere tools

Madlogic beschikt over vier verschillende tools, die op allerlei manieren zijn in te zetten. Het al benoemde Magic kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor interne communicatie. Let’s Get Wiser is een mobiele en desktop applicatie voor organisaties die leren leuk en effectief willen maken, zodat de organisatiekracht toeneemt. Animo is een motivatiemanagementtool en Train’m is een handige tool voor organisaties die snel kennis willen delen op de werkplek.

Ook profiteren van de samenwerking van Plan4Flex en Madlogic? Neem contact met ons op en zie wat de voordelen zijn!