Direct uw uitzendkracht bereiken heeft een nieuwe dimensie gekregen met de Plan4Flex App!
Deel snel informatie via de Plan4Flex App met uw medewerkers waardoor ze direct op de hoogte van de planning. Maar de App biedt veel meer dan planning alleen.

Plan4Flex heeft haar planning software voor de uitzendbranche uitgebreid met de Plan4Flex App.Met behulp van deze app communiceert u snel en eenvoudig met uw uitzendkracht. Dat gaat u veel tijd besparen. De app is zeer compleet want naast planning omvat het ook tijdsregistratie en digitaal ondertekenen van documenten.
Planning
Altijd en overal de planning inzien is een van de voordelen voor medewerkers. En deze informatie is altijd gelijk aan de planning in Plan4Flex. Hier hoeft u niet extra’s voor te doen. U bepaalt zelf, naast de tijden en klant, welke details u van de planning deelt in de App zoals functie maar ook informatie uit de vervoersplanning.
Urenregistratie
Kost het u te veel tijd om werkurenbriefjes te verzamelen? Met de Plan4Flex App geeft u de uitkracht de mogelijkheid om meteen na afloop van het werk de uren te valideren, eventueel corrigeren en te boeken. De geboekte uren zijn meteen voor uw klant inzichtelijk indien uw klant gebruik maakt van de Plan4Flex portal. Urenregistratie is nog nooit zo snel en makkelijk geweest.
Digitaal ondertekenen
Documenten deelt u via de Plan4Flex App. Dan hoeven uw uitzendkrachten niet meer voor elke nieuw contract of veiligheidsvoorschrift naar uw kantoor te komen. Ook toont u de loonstroken in de App (indien integratie mogelijk met back-office software). Deze documenten kunnen uw medewerkers met de App ondertekenen door middel van een digitale handtekening. Dus niet meer alles uitprinten en daarna weer alles inscannen. Dit vereenvoudigt uw digitale proces.
Beschikbaarheid
Om tot een correcte planning te komen is de beschikbaarheid van uw medewerker erg belangrijk. De uitzendkracht kan in de App aangeven wanneer zij beschikbaar zijn voor werk. Dus snel de planning maken in Plan4Flex zonder bij de medewerker dit na te hoeven vragen.
Berichten
Naast het versturen van SMS of mail berichten rechtstreeks vanuit de planning, biedt Plan4Flex de mogelijkheid een push-bericht te versturen naar de Plan4Flex App. Zo communiceert u snel met uw medewerkers. Laat ze eenvoudig weten wanneer een planning is gewijzigd of wanneer een document klaar staat om te ondertekenen.
Meertalig
Omdat niet alle flexwerkers de Nederlandse taal beheersen, wordt de Plan4Flex App ook aangeboden in het Engels of in het Pools. Uitbreiding met andere talen is ook mogelijk.
Kosten
De Plan4Flex App is voor de uitzendkracht gratis te downloaden voor Android, iOS of Windows.
Voor de uitzendorganisatie rekent e-Wings ICT een eenmalige vergoeding voor installatie met instructie en een kleine toeslag op het abonnement.

Download hier de gewenste versie:

 

Bekijk hier de trainingsmogelijkheden voor de Plan4Flex App.