Klantendag 12,5 jaar Plan4Flex

18 mei 2022

Let op: je kunt je niet meer inschrijven voor dit evenement!

Neem bij vragen contact op met Dréann.

Tijd voor een feestje!

Op 1 april bestaat Plan4Flex 12,5 jaar. Een mijlpaal die we met jou willen vieren! Op woensdagmiddag 18 mei gaan we op het Eiland van Maurik op zoek naar onze grenzen en proberen we ze te verleggen. Doe je met ons mee?

Toffe sprekers

Ontdek hoe je teams beter presteren in de sessies van motivational speaker Michael Kortekaas en DDW Rallyteam-navigator Marije van Ettekoven. Hoe leer je presteren onder druk, omgaan met verandering en gedragsverandering volhouden? En waarin lijkt het bedrijfsleven op de Dakar en welke tips van rallyrijders jij kunt gebruiken om je teams beter te laten (samen)werken?

Klik op de foto’s voor meer informatie over de sessies.

Marije van Ettekoven

Het bedrijfsleven als rally

Werken in een organisatie is net als rallyrijden een teamsport. Alle schakels versterken elkaar, en zijn even belangrijk. Van monteur tot navigator en van administratief medewerker tot directeur. Om je doelen te bereiken, moet je ook dingen doen die buiten je comfortzone liggen. Goede samenwerking, communicatie en digitale tools helpen je daarbij.

Marije van Ettekoven is navigator in het DDW Rallyteam dat afgelopen januari als 17e finishte in de Dakar Rally. Ze vertelt over de overeenkomsten tussen de Dakar en het bedrijfsleven. En legt de link tussen de duinen die je met verandermanagement over moet, om de finish van je implementatietraject te bereiken. Natuurlijk aangevuld met spectaculaire beelden van hun eigen rally.

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas

Op jacht naar mentale (veer)kracht

Presteren onder druk. Omgaan met veranderingen. Nieuwe gewoonten volhouden. Jouw mentale kracht helpt je vooruit, zowel op het werk als privé. Leer omgaan met angst, teleurstellingen of tegenslagen en creëer je eigen werkgeluk! Misschien ken je Michael van het tv-programma Hunted. Op onze klantendag inspireert hij ons om te kijken naar ons eigen gedrag en dat van ons team, om zo samen beter te presteren.

Meer weten? Neem een kijkje op zijn site https://michaelkortekaas.nl/

Grensverleggende activiteiten

Iedereen heeft deze middag de kans om een rondje mee te rijden in een echte Dakartruck. Voor de rest van het grensverleggende programma kies je je eigen route door het programma. Gaat die via een RIB-boot of verken je de zij-arm van de Maas liever per sloep? Trek je het gas open in een 4×4 of Quad, of test je liever je focus tijdens het boogschieten?

Geef je voorkeur door in het inschrijfformulier! We doen ons best om ieder zijn voorkeursprogramma voor te schotelen.

Programma

We hebben een uitdagend programma samengesteld. Je bent vanaf 12:30 uur welkom in het beachhouse. Daar staan een broodje en wat te drinken voor je klaar. Om 13:00 uur stipt starten we met het programma. Tussen 17:00 en 17:30 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje aan het water.

Starttijd
Wat?
12:30
Inloop
13:00
Welkom & inspiratiesessie Michael Kortekaas
14:00
Voorbereiden middagprogramma
14:30
Start activiteiten
17:00
Borrel met hapje en drankje

Locatie: Eiland van Maurik 19

We ontvangen je op woensdag 18 mei op het Eiland van Maurik, een prachtig schiereiland aan een zij-arm van de Maas, in de buurt van Tiel. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto.

Het adres is:
Eiland van Maurik 19
4021 GG, Maurik

Zien we jou op 18 mei? Schrijf je nu in!