Skip to main content

Madlogic

Video’s, assessments en gamification in de Plan4Flex App dankzij Madlogic.

Wil jij video’s delen met uitzendkrachten, ze assessments laten doen of op een andere manier meer betrekken bij hun werk? Dat kan met de integratie van Madlogic in de Plan4Flex App!

Met de uitgebreide module voeg je eenvoudig video’s, podcasts, assessments, games of quizzen en zelfs e-learnings toe aan de bestaande Plan4Flex App. De handige tool maakt het makkelijk om uitzendkrachten te informeren over (nieuwe) wet- en regelgeving, hun kennis te testen of specifieke certificaten te laten behalen die een werkgever vereist. Van onboarding tot bijscholing bied je je medewerkers een laagdrempelige manier om hun kennis bij te spijkeren of te laten zien.

Functionaliteiten Madlogic-module

Met Madlogic deel je eenvoudig uiteenlopende contentvormen met je medewerkers. Denk aan video’s, foto’s, nieuwsbrieven en podcasts. Door knoppen toe te voegen, maak je het materiaal interactief. Bijvoorbeeld door te linken naar een quiz, assessment of website.

Als uitzender zie je in het overzicht wie een specifieke video gestart heeft, volledig bekeken heeft en wie de vragen juist heeft beantwoord.

Video integreren in je eigen app

Karen van Kempen van Madlogic vertelt: “Veel organisaties zien de voordelen van video. Het is een eenvoudige manier om informatie visueel over te brengen, en video’s zijn makkelijk te ondertitelen in verschillende talen. Ideaal dus als je met arbeidsmigranten werkt.” Maar voor veel bedrijven is het feit dat ze hiervoor weer een andere app moeten gebruiken, een reden om er niet mee te starten. “Bedrijven willen dat video’s, net als andere informatie, allemaal in de klantspecifieke app worden opgenomen. Dat is mogelijk met Madlogic. Uitzenders kunnen met deze module zelf video’s toevoegen in hun eigen Plan4Flex App.”

Uitzendkrachten beter voorbereid aan de slag

Het is natuurlijk prachtig dat je eenvoudig video’s toe kunt voegen in de Plan4Flex App. Maar de grote toegevoegde waarde van de integratie met Madlogic zit hem in wat daarna gebeurt. Nadat een uitzendkracht de video heeft bekeken, krijgt hij een kort assessment met een aantal vragen. Hiermee controleer je eenvoudig of hij de informatie heeft begrepen. Bijvoorbeeld of hij nu weet hoe hij veilig werkt, wat de protocollen op de werkvloer zijn of waar hij terecht kan met vragen.

Een simpel voorbeeld:

Interactieve video

In Plan4Flex kies je per opdrachtgever welke video je aanbiedt. Daarmee krijgt de werknemer het assessment aangeboden via de app. “Dat assessment moet je ook echt halen”, legt Karen uit. “Het geeft je een certificaat of bewijs, wat je nodig hebt om bij de opdrachtgever aan de slag te gaan.” Hiermee gaan uitzendkrachten dus beter voorbereid aan de slag.

Kies zelf wanneer je de video’s inzet

Je kunt talloze doeleinden bedenken voor het gebruiken van dit soort video’s. Zelf bepaal je wanneer de video beschikbaar komt. Meteen als een uitzendkracht naar Nederland komt bijvoorbeeld, om hem te onboarden of om informatie te delen over huisvesting. Of als hij aan de slag gaat bij een werkgever waar hij op de hoogte moet zijn van de eigen manier van werken.

Haal meer waarde uit Plan4Flex

Een video zegt meer dan lange lappen tekst en is ook eenvoudig in verschillende talen te ondertitelen. Je hoeft dezelfde beelden dus niet meerdere keren op te nemen. Met de Madlogic-module in de Plan4Flex App communiceer je dus nog makkelijker met je uitzendkrachten dan voorheen!

Wil jij ook (interactieve) video’s gebruiken in je Plan4Flex App? Neem dan contact op met sales via sales@ewingsict.nl. Meer weten over Madlogic? Bekijk de website.

Content delen met Magic

Magic is een van de producten van Madlogic. Deze tool gebruiken we in de Plan4Flex App om uiteenlopende vormen van content te delen en te testen of je uitzendkracht de informatie heeft begrepen. Lees meer over de voordelen van Magic in de Plan4Flex app in dit artikel.

Ga terug